2e goody

Na de 1e afspraak en het mailen van het verslag is er af en toe nog mailcontact. En dan mailt Meester Bert dat Hij mij nog voor Zijn vakantie wil zien. Anders wordt het pas daarna over een week of zes, dat vindt Hij te lang tussen een 1e en een 2e ontmoeting. Geweldig dat ik zo snel nog een keer mag komen. Nog wat mailverkeer over de datum, een opgebroken straat…..

Geen kledingvoorschrift. Het wordt erg warm, hm, mijn zwarte jurkje met rits aan de voorkant, deze keer geen kousen maar wel mijn nieuwe schoenen met 11 cm hak, zilver/wit en glimmende steentjes. Dat jurkje is wel heel erg kort, daar kan ik echt niet mee over straat, maar ik heb nog een schattig wit zomerjurkje dat er prima overheen past.
Deze keer werk ik door tot vier uur, ik moet voldoende tijd hebben. Met niet te veel tutten ben ik op tijd klaar en hou me aan de tijd van de routeplanner. Maar weer rij ik heel soepel in één keer naar Rotterdam, vind een parkeerplaatsje dicht bij en ben toch weer te vroeg. Omdat de auto iets verder staat moet ik een klein stukje lopen, halverwege kom ik een groepje studenten tegen. Grappig zoals ik wordt bekeken, met die schoenen is dat jurkje toch niet onschuldig genoeg.

Boven aan de trap wordt ik begroet door Meester Bert met een paar heerlijke zoenen. Meester Bert zorgt voor koffie en ik voor het water. Dat voelt al beter. Het onschuldige jurkje gaat uit en hang ik aan de kapstok. Meester Bert bewonderd het uitzicht en ik mag gelijk weer bij Hem komen voor inspectie. Hij draait mij weer rond en deze keer moet ik ook voorover buigen. Daarna mag ik op mijn knieën voor Hem zitten. Hij leert mij dat het ook mooi is als ik daarbij mijn handen in mijn nek hou en mijn ellebogen netjes recht naar buiten hou.

Met de waarschuwing dat het boven nog warmer is gaan we dan toch naar boven. Netjes ga ik voor de spiegel staan met mijn handen in mijn nek, maar Meester Bert heeft andere plannen. Gelijk moet ik bij Hem over de knie. Tien klappen ga ik krijgen omdat ik 10 minuten te vroeg was, vijf per bil en ik moet per bil apart tellen. Ook gebruikt Meester Bert mijn billen weer als drumstel, tjsa ik had tenslotte eerlijk aangegeven in mijn verslag dat ik daar moeite mee had. Toch is het nu minder gevoelig, omdat er nog geen zweep mijn billen heeft bewerkt?

Daarna moet ik op mijn knieën en Meester Bert begroeten zoals ik Hem de vorige keer bedankt heb. Dat bedanken is nog niet compleet geeft Hij al vast aan. Als ik weer op mijn knieën zit met mijn handen open op mijn benen leert Meester Bert mij bij dat ik Hem dan niet mag aankijken. Hij verwijst naar Gor, de planeet waar vrouwen onderdanig zijn.

Nu moet ik terug staan, de halsband en boeien worden omgedaan, ik moet Meester Bert weer volgen en wordt gestuurd via de band om mijn nek. Dan wordt ik in de houding gezet met mijn handen in mijn nek. Meester pakt een lange dressuurzweep en deze gaat met links en rechts zwaaiende korte bewegingen over mijn lijf. Daar zie ik gelijk kleine striemen van komen. Dit is best lekker en wordt pas gevoelig als de zweep een plekje voor de 2e keer raakt. Tussendoor stopt Meester Bert om mij te liefkozen. Als ik te gretig wil terugkussen, vraag Meester Bert wie er bepaald dat er gekust wordt? U Meester Bert. Na nog een sessie met de zweep voelt Meester Bert tussen mijn benen. Dat valt wel mee Meester Bert zeg ik snel. Maar de vingers van Meester Bert glijden wel heel gemakkelijk langs mijn toch wel natte kutje. Mag jij liegen tegen Meester? Nee Meester Bert, maar ik dacht dat mijn kutje niet zo nat zou zijn Meester Bert. Wiens kutje is dit? Uw kutje Meester Bert.

De zweep wordt weggelegd en ik wordt naar het staande bed geleid. Heerlijk koel voelt het bed aan. Meester Bert bind mijn polsen op en begint vervolgens aan een mooie bondage aan het bed. Het is vast niet de bedoeling, maar zo lang ik kan kijken naar het werk van Meester Bert kan ik gemakkelijker helder blijven. Hij zegt dat dit voor Hem een nieuwe bondage is die Hij ter plekke verzint en wil er eigenlijk foto's van maken. Daar heb ik geen bezwaar tegen. Meester Bert maakt foto's en doet mij de blinddoek om voor nog wat foto's.
Nu hoor ik Meester Bert lopen en even later krijg ik het uiteinde van een zeep in mijn mond die ik moet nat maken. Daarna wordt ik bewerkt op dezelfde manier als net met de dressuurzweep (ook dit blijkt een dressuurzweep). Later worden de klappen anders, de afstand tussen Meester Bert en mij anders, dit moet een singel tail zijn denk ik. Een heerlijk gevoel als er maar niet op een reeds gevoelig plekje wordt geslagen. Vooral mijn/Zijn kutje is erg gevoelig. Tussendoor krijg ik te drinken van Meester Bert. En dan als Meester Bert de bondage los begint te maken; ik voel mij een beetje duizelig Meester Bert. Of ik dit alleen maar dacht of ook hardop heb gezegd weet ik niet meer. Als ik bij kom hang ik tegen Meester Bert aan, tussen Hem en het bed. Hij is bijna klaar met het losmaken van de bondage.
Daarna mag ik op mijn knieën een beetje bijkomen. Het zal de warmte en spanning zijn geweest, ik mag even naar het toilet en als ik terugkom mag ik mijn schoenen uitdoen. Het bed staat nu op zijn pootjes en daar mag ik op gaan liggen. Meester Bert komt bij me zitten, streelt me en is erg lief.

Als ik voldoende bij ben en ja, ik heel graag verder wil moet ik op mijn rug op het bed gaan liggen. Meester Bert maakt mijn polsen weer vast (benen weet ik niet meer). Wat er precies gebeurt kan ik niet goed zien, maar het lijkt of ik een condoom hoor. Dan komt Meester Bert terug en houdt een vibrator tussen mijn benen. Oei dit is wel heel erg lekker en al snel vraag ik aan Meester Bert of ik klaar mag komen. Hij vindt dat ik maar even moet wachten, maar dan geeft Hij toch al snel toestemming. Binnen 10 seconden moet ik komen. Als Meester Bert bij 2 is golft bij mij een orgasme door mijn lijf, heerlijk ik denk niet meer, maar laat me gaan. Is dat geen aangename verrassing vraagt Meester Bert. Zeker Meester Bert, dank U wel Meester Bert.

Dan komt Meester Bert aanlopen met een grotere single tail. De eerste klappen komen aan en ik geef aan dat ik niet weet of ik deze zweep verdraag. Maar dan komt de endorfine vrij (zoals Meester Bert later uitlegt) en deze zweep is echt heerlijk, de klappen gloeien geweldig lekker na.
Eigenlijk is het te warm, maar nog steeds vast liggend op het bed besluit Meester Bert mij toch te neuken. Rustig, maar vooral heel diep beweegt Meester Bert zich in mij. Heerlijk om zo gebruikt te worden. Ondanks dat ik stil wilde blijven liggen, kan ik de verleiding niet weerstaan en beweeg met Hem mee en even later wordt ik zo geil dat ik in mijn eigen ritme langs Hem op beweeg en klaar kom. Meester Bert liet dit gebeuren, maar daarna wordt ik er natuurlijk op aangesproken; had ik om toestemming gevraagd? Nee Meester Bert, sorry Meester Bert. Hij belooft mij straf, 2 slagen met de cane. Op dat moment ben ik nog steeds zo geil, ik vind het prima en zie het straks wel. Dan moet ik mij omdraaien, hoofd op het bed, kontje omhoog en wordt nog heerlijk doorgebruikt door Meester Bert. Hij bezorgt mij nog een orgasme, deze keer met toestemming en eindigt met de opmerking dat het voor Hem te warm is om klaar te komen.
Nog steeds op mijn buik op het bed mag ik gelijk de straf in ontvangst nemen. De 1e slag op mijn linkerbil, maar deze komt niet goed aan. De 2e slag op mijn rechterbil wel. Wauw dat werkt vreemd met die cane, als hij aankomt denk ik, pfft dat valt mee, en terwijl ik dat denk komt de uitwerking alsnog in slowmotion. Natuurlijk krijg ik er ook nog één op mijn linkerbil, de 1e slag telt niet mee volgens Meester Bert. Dank U wel Meester Bert.

Dan leert Meester Bert hoe ik Hem echt compleet moet bedanken en mag ik mij aankleden.
Beneden hebben we nog lang gepraat, nagepraat, maar ook over ons werk, waarom drugs voor mij een harde grens is, etc. Gelukkig ben ik nu degene die voor het drinken zorgt.
Als Raven thuis komt moeten mijn marks bewonderd worden. Eigenlijk valt de zichtbaarheid wel mee, maar de twee cane-slagen voel ik goed. Bijna weer vergeten, ik wil graag het boek van Raven kopen. Lief wordt er een persoonlijke noot voorin gezet.
Na nog even napraten is het tijd om naar huis te gaan, mijn jurkje en schoenen weer aan. En vooral Meester Bert en Raven een fijne vakantie gewenst.

Meester Bert loopt mee naar beneden en ik krijg nog een heerlijke zoen.
Op de terugweg kreeg ik al slaap. Heerlijk heb ik geslapen en de volgende dag ben ik relaxed, zowel lichamelijk als in mijn koppie.
Vrijdagavond was het even te veel, te moe, te veel gedaan in de laatste 2 weken en zat ik er even doorheen. Geslapen en emoties die er uit moesten. Uiteindelijk pas 's-middags naar het familie weekend, kamperen met schoon familie gegaan. Mijn korte broek was net lang genoeg om de marks te verbergen en mijn nieuwe witte shirtje met hoger board paste daar goed bij.
Maandag kon ik de marks bijna niet meer zien, alleen voelde ik nog één plekje boven mijn linkerborst.


Nu is het tijd voor mijn vakantie. Nog anderhalve week in de trekkershut op stal.
Dank U wel voor Uw tijd en aandacht en veel leesplezier Meester Bert.