Cherry

Na ons eerste contact op een beurs was het eigenlijk onvermijdelijk, we zouden zeker een keer met elkaar afspreken Dat was gebeurd tot beider plezier en ….Nu na paar weken van chatten was het dan opnieuw zover. Ik ging weer naar Hem toe
Vanaf het moment dat ik de deur achter me dicht trok, kon ik de zenuwen door mijn aderen voelen vloeien! Het was in eerste instantie meer eng dan geil. Maar al snel was het angst al weer weg, toen ik de bekende trap voor me zag. Ik volgde hem naar boven, trok mijn jas uit en trippelde wat ongemakkelijk, niet wetend wat nu. Hij kwam weer te voorschijn bij de opening van de deur en nam me plotseling in zijn armen voor een diepe kus, eentje die mijn knieën liet wankelen. Ik keek hem wat glinsterend aan en glimlachte naar Hem, mijn hart kon ik weer eens terug vinden ergens in mijn keel. Heel zacht eng gewoon, zei Hij dat ik heel even op de bank moest gaan zitten. Ik knikte en ging direct naar de bank, Hij was in eens weg, en daar zat ik dan. Als men (zoals ik), niet zo van wachten houdt, duurt het altijd eeuwen voor er wat gebeurt, en deze keer voelde het ook zo. Het leek wel een uur, misschien twee wat het overigens totaal niet zo was natuurlijk eer Hij weer terug kwam. Eerste wat me opviel, was dat hij zich had verkleed. Ook Hij was net voor ik belde thuis gekomen uit zijn werk. Ook hij was het slachtoffer geworden van files, maar hij had het gelukkig net gehaald voor ik er was. Hij haad zijn zwart leren broek, bekend van de vorige ontmoeting aangetrokken en een sexy zwart strak Tshirt aangetrokken .
Mijn hart ging wat sneller kloppen en ik snakte een beetje naar mijn adem en ging rechtop de bank zitten. “Zo, weet je wat me nou leuk leek?” ooohhh jeeee, dat klonk niet gezond, speciaal niet als het van zo’n Dominant kwam! Ik ging wat stom om me heen zitten kijken, alsof ik het niet begreep, maar Hij liet zich daar niet door van de wijs brengen. “Kun je dansen?” oh god, ja hoor! Ik beet bijna mijn lip door en sprak beetje aarzelend, “eh nou, ja, ik kan wel dansen”. “Mooi”, kwam het stem, “kan je mooi voor mij dansen en daarbij al je kleren uitdoen” . Versteend was ik, nee HE!! Ik schoof wat heen en weer op de bank en mijn moed zakte tot in mijn schoenen. Nou ja, goed dan, hoe sneller ik begon, hoe sneller was het afgelopen en daarbij trok ik mijn schoenen uit en ging voor Hem staan. Ik trok mijn shirt langzaam over mijn hoofd, terwijl ik met mijn heupen een beetje draaide. Hij schudde Zijn hoofd… “Dat is helemaal nix, dat kun je vast wel beter. Ik wil er wel geil van worden, snap je?” Oh wat erg! Oh wat erg, is al wat ik kon denken, en ging wat meer bewegingen maken, ,mijn handen slipte in mijn broek en ik trok het langzaam naar beneden. Mijn BH was dan ook volgende aan de beurt en die was zo snel mogelijk op het plaats waar ik mijn andere kledingstukken worp…
Stond ik dan weer, voor dat open raam, naakt als de dag dat ik geboren werd! Ik bloosde zo hard dat ik mijn nek voelde gloeien. Oh wat was dit erg! Ik schaam de maar werd tegelijk nog veel geiler, ik had zelfs het gevoel dat ik min eigen geil kon ruiken :-/ Nadat ik naar Zijn menig voldoende had gedanst, waarbij ik natuurlijk probeerde toch niet te dicht bij dat raam te komen, moest ik me van Hem afkeren en gebukt staan. Hij deed verdorie helemaal niets en ik vrees dat het zelfs van een meter afstand zichtbaar moest zijn dat mijn lipjes helemaal gezwollen waren en misschien zelfs glinsterden van mijn vocht...Er gebeurde gewoon niets, hij zat alleen ,maar kijken voorlopig, ik voelde Zijn blik op mijn kutje branden, ik bloosde weer, rooier dan voorheen! Hij kwam wat dichterbij en streelde langzaam over mijn billen en over mijn lippen. Ik was zo geil, zo nat… Hij liep maar om mij heen, me strelend en plagen en bleef opeens voor me staan en greep me bij mijn haar. Hij trok me rustig overeind en keek me in min ogen. Ohh ik voelde me zo klein en betrapt, ik sloeg mijn ogen verlegen neer en ineens kuste Hij me hard op mijn lippen…heerlijk gewoon! In een beweging draaide Hij me van Hem af, en met een tik op mijn billen moest ik naar boven. “pak maar het rode krukje en ga voor de spiegel zitten” Ik wankelde wat onstabiel weg en ging de trap op naar de kamer, pakte het krukje en ging voor de spiegel plaats nemen…
Al snel was Hij ook in de kamer, gelukkig hoefde ik nu niet zo lang te wachten en deed de deur achter Hem dicht en keek me aan. Hij glimlachte naar me, maar ik raakte daar niet echt ontspannen van en ging een beetje rommelen hier en daar. “goed doe dat krukje maar weer op zijn plaats en kom hier staan”. Ik beet op mijn lip en ging de kruk weer op zijn plaats zetten, en liep terug naar de plaats die Hij aan wees. Ik moest mijn ketting afdoen en mijn haar ophoog houden en ik kreeg de brede halsband weer om mijn nek. Zijn glimlach werd breder toen hij zei : “je denk toch niet dat je alles mag blijven zien he?” Ja, eh , nee eigelijk niet dacht ik, en werd er met de minuut geiler van dat zachte praten van Hem, zo dicht bij mijn oor! Al gauw werd het donker voor mijn ogen. ik moest het maar weer doen met alleen een deel van mijn zintuigen.. Mijn polsen gingen omhoog, nadat ik voelde hoe Hij er polsbanden omdeed en ik hoorde hoe Hij bezig was met de touwen. Ik trok mijn adem in, toen het volgende gevoel bij mijn enkels vandaan kwam, die werden ook vast gebonden en ik moest daar een wijd met mijn benen uit elkaar gaan staan. Ik hoorde een geklik en gerommel en ineens kon ik mijn benen niet meer bij mekaar doen…Hij had er een spreidstang tussen gezet . Ik kreunde het uit, toen ik Zijn tong schielijk tegen mijn clit voelde. Ik was al behoorlijk geil tegen de tijd, dus het vergde niet veel voor Hem me druipend en smekend voor Hem te krijgen. En hij had me de vorige keer al gezegd dat ik deze keer niet mocht klaar komen zonder zijn uitdrukkelijke toestemmen. Ik vroeg om deze zoete kwellingte stoppen… “Zo, dan zal ik je maar eens wat anders laten voelen” en daarbij was Zijn tong weg.

Nu hoorde ik totaal niets meer, totdat ik wat aan mijn tepel voelde klemmen…ik zuchtte behoorlijk door, moest zelf toch even voelen, of het nou lekker was! Mijn mond hing open en snakte naar mijn adem toen de ander tepel ook hetzelfde gevoel kreeg…MMM, nou, toch wel lekker eigelijk, vooral toen ik ineens een ketting in mijn mond geduwd kreeg, waarbij mijn tepels omhoog hees en harder gekneld werd! Weer was Hij weg, en stom genoeg ga je dan toch proberen te kijken, al weet je dat je toch niets ziet! OOWWW!!!! Dat was het enige dat ik uit mijn geschokte lichaam kreeg toen ik schielijk een heel doordringende pijn in een van mijn schaamlippen voelde! Jezus wat was dat zeer! Maar zo ontzettend lekker! Ik gilde het zowat uit, toen de andere lip hetzelfde pijn onderging, ik snakte wat adem naar binnen, en kreunde hard. Ohh ik had het gevoel dat de druppeltjes langs mijn benen liepen zo opgewonden was ik.
De blinddoek werd weer eraf gehaald en ik knipperde met mijn ogen om aan het licht te wennen, totdat ik mijn spiegelbeeld zag! Mijn blik verstarde , zag mijn tepels geklemd, en aan mijn schaamlippen hingen een soort tangen van 5 cm lang! Oh wat erg! Hij grijsde een beetje gemeen en ging naar Zijn wall of terror! Hij liet me een voor een gewichtjes voelen die aan Zijn muur hing, steeds opnieuw een volgende gewichtje aan een of allebei mijn tepel klemmen. Nu kleunde ik het wat harder uit, en gilde zowat uit van schrik toen Hij er een paar aan die onderste klemmen hing! Eerst kon ik echt niet voor mezelf uitmaken of het nou lekker of pijnlijk was. Pijnlijk zeker, maar lekker, dat kwam pas toen Hij weer Zijn lippen en tong over mijn clit liet glijden! Oh god, wat geil toch, wat lekker toch! Al gauw was ik weer een smekend hoopje en gelukkig Hij zei dat ik mocht komen… YES, oh ja, de schokken gingen door mijn lijf en ik stond achteraf versteld dat ik op zo een manier klaar kan komen! Al likkend, zuigend werd de klemmen een voor een verwijderd en ik gilde het uit van pijn / plezier. Het is raar om uit te liggen, maar het deed nog meer pijn bij het verwijderen, dan bij het op doen!
De spreidstang tussen mijn benen werd weg gehaald en Hij liet de takels zakken en mijn polsen werden los gemaakt… Ik was nog zo nat, zo geil, dat ik het gewoon niet meer in woorden kon brengen, mijn hart klopte onregelmatig en mijn lichaam beefde zachtjes. Nu voelde ik zijn vinger opnieuw over mijn clitje gaan en daarna onderzoekend naar binnen gaan. Ergens schaamde ik me voor mijn geilheid, maar het was ZOOO lekker….. Hij sommeerde me op mijn knieeen en ik ging hem spontaan de bobbel in zijn broek likken.. Ik smeekte hem of ik verder mocht gaan en gelukkig was ook Hij zo opgewonden dat ik nu mijn zin kreeg. Snel maakte ik de knoopjes los en probeerde hem uit zijn broek te halen. Verdorie het lukte niet.:-( dan maar snel het risico genomen en zijn riem los gemaakt en zij boek verder open gemaakt. Nu kon ik er wel bij en ik wipte zijn wapen uit Zijn string. Zachtjes begon ik te likken en steeds dieper nam ik hem in mijn mondje.. Een gegrom kwam uit zijn keel en hij duwde mij hoofd weg. Hij sommeerde me op handen en knieen. Ik zag hem nog net een condoom pakken en omdoen via de spiegel. Daarna met een lange grote stoot kwam hij helemaal in me .. Ohh wat was ik geil… er was weinig nodig en met een hoog gillen kwam ik opnieuw… en zakte door mijn armen, mezelf nog beter aanbiedend.. Ohh wat erg..wat geil.. En hij ging gewoon door met me nemen soms langzaam dan weer hard en diep en toen zei Hij ook nog dat ik een geil sletje was… het kon me niet meer schelen.. Ja Meester ik ben een geile slet schreeuwde ik bijna uit en weer vergat ik heel de wereld tot ik Hem ineens voelde zwellen en ook Hij met een schreeuw kwam… Woest stootte hij nog een keer en zakte over me heen… Wat voelde ik me lekker.. gebruikt en geborgen zo onder zijn druk…Ik wilde dat dit uren zou duren, maar Hij had duidelijk nog meer plannen voor vandaag, maar als ik dat ook nog vertel …..

XXX Meester