Part in steenovens Boom

Het is een heerlijke warme zaterdagavond.!

We zijn op weg naar Boom in België, naar een SM- bijeenkomst in een oude steenbakkerij, MrBert en ik zitten in de auto en hebben veel zin in de avond.
Aangekomen bij de ingang heb ik eventjes de tijd om de mensen in de tuin te bekijken, maat tegelijk merk ik wat anders, ik voel mij bekeken. ik heb mijn gewone kleding nog aan en zie iedereen al prachtig aangekleed aan de tafeltjes zitten eten en kletsen. Gelukkig, al snel lopen we door naar de verkleedruimte alwaar wij ons in gepaste kleding steken. Ikzelf mag mijn leren pakje aan, billen bloot, borsten lekker opgepropt en een doorschijnende pareo met franje eromheen om niet meteen zo superbloot te zijn. ik heb dan wel een exhibitionistische kant, maar die moet toch wel eventjes opgewarmd worden. Natuurlijk krijg ik de pols- en enkelboeien om en.....oh zwijmel...de halsband. Dat is altijd een heel bijzonder moment voor mij. Met liefde leg ik mijn hals er altijd weer in.en kom ik mijzelf steeds op een intense manier tegen..... MrBert heeft Zijn leren broek en leren gilet aan, aan zijn riem hangen wat dingen waar ik het beurtelings koud en warm van krijg.
Als we zo aangekleed terug bij de bar aankomen, ben ik blij dat we eerst even wat gaan drinken. Zo kan ik de sfeer en de mensen op mij laten inwerken en mag ik mijn voorlopig laatste sigaretje roken van MrBert. Normaal gesproken maak ik zelf wel uit wanneer en hoeveel ik rook, maar wanneer ik bij MrBert ben komt het niet in mijn hoofd op om tegen te sputteren. Integendeel,elke keer wanneer ik trek heb, vraag ik het aan Hem en voel me daarbij dan bijna beschaamd wanneer ik er toch een vraag.
Op een gegeven moment zegt MrBert dat ik even bij de bar moet blijven wachten. Hij moet eventjes iets afgeven bij een bekende..toch een beetje gespannen blijf ik op hem wachten aan de bar. Wanneer ik daar zo sta rond te kijken, valt mijn blik op een man in het leer gestoken. Zijn ogen kleden mij bijna uit. ik wend mijn blik af, maar ik bemerk dat hij er alles aan doet om mijn blik vast te houden, wat hem dus niet lukt. .Zijn blik is mij niet Meesterlijk genoeg :-))
Nadat MrBert terug komt, drinken wij onze glazen leeg en lopen we naar buiten, alwaar MrBert wat bekenden tegenkomt en er al snel een gesprek begint. Voor mij alweer een mooie gelegenheid om iedereen te bekijken en mezelf ff onder de loep te nemen.Hier sta ik dan ,.ik vind mezelf er lekker uitzien, maar aan de andere kant bespeur ik bij mijzelf een gevoel van lekkere en beetje angstige spanning: je weet niet wat er gaat gebeuren. Maar duidelijk is DAT er wat gaat er gebeuren. je kunt nu nog weg, je kunt nog stoppen, maar op datzelfde moment komt er een gerust gevoel over mij... ik kijk MrBert af en toe eventjes aan terwijl Hij staat te praten en ik weet dat ik Hem vertrouw.
Nadat we weer naar binnen zijn gegaan, zegt MrBert mij te wachten bij de ingang van de kleedruimte. Wanneer Hij daaruit terug komt heeft Hij touw in zijn handen...en voel ik mijn eerste 'gebondenheid' van de avond op mijn lichaam..Het voelt alsof ik een eerste kledingstuk op mijn lichaam krijg. Het voelt..geborgen, goed! ”Wil je nog wat drinken?” Vraagt MrBert...ja Meester, ik wil wel en ik volg Hem naar de bar. Met mijn polsen aan elkaar vast drink ik mijn glas in etappes leeg. Een beetje onrustig kijk ik om mij heen of iemand het ziet. Heel eventjes komt een beschamend gevoel naar boven....Wie laat zich hier nou met gebonden handen een glas in de handen duwen??? Maar ik kijk naar de ogen van MrBert.en ik weet mijn plaats.
MrBert neemt mij mee naar een rond tafeltje met barkrukken eromheen.We gaan daar even zitten en ik kijk een beetje schaapachtig om mij heen. Iemand aan het tafeltje zit mij te bekijken en ik voel me nog wat kleiner en wiebel wat onrustig op mijn kruk. Dan ineens voel ik de Tigernail van MrBert over mijn rug en armen gaan.....Rillingen lopen over mijn rug, mijn knop gaat om. Het is de ene keer bijna strelend, dan weer scherp, gevoelig en soms pijnlijk. Vooral wanneer die Tigernail stevig over mijn armen krast. mijn knop gaat alweer een stukje verder om. Iemand die ook aan het tafeltje zit, bekijkt de Tigernail geïnteresseerd en maakt er een opmerking over. MrBert laat de Tigernail even zien aan de man en ze praten er nog even over. De rest van de avond zal ik het gezicht van die man steeds weer zien opduiken, bijna gebiologeerd blijft hij kijken naar het spel wat MrBert met mij speelt en hij geniet duidelijk van wat er tussen ons speelt.

Op een gegeven moment neemt MrBert mij weer mee door de ruimte naar een hoekje een beetje achterin de ruimte, hier moet ik blijven staan en wachten totdat Hij terugkomt. Daar is Hij weer, met touw in zijn handen niet het zachte katoen touw dat Hij normaal gebruikt, maar dat andere.... het heerlijke, scherpe, snijdende touw wat mij totaal in verrukking kan brengen....het gevoel ervan en de geur....ik kan wel juichen... Gebonden in dat touw drijft mijn lijf en geest tot ongekende hoogten....ik kan wel janken van blijdschap dat MrBert het heeft meegenomen.....ik voel de extase opkomen. Mijn armen worden achter mijn rug gebonden in een heerlijke machteloze bondage ,Eerst mijn polsen over elkaar heen en daarna mijn bovenarmen op mijn rug naar elkaar. Met elke winding touw meer voel ik mij steeds en beetje verder wegzakken.....
Als MrBert mij voor een spiegel zet om de bondage te bekijken, ben ik zo trots op Hem....zo mooi als dit eruit ziet! Door deze houding komen mijn borsten nog wat meer naar voren dan ze normaal al doen:-) Dan gaat er ook een ketting aan mijn halsband.. ik kijk MrBert aan, ik voel mijn wenkbrauwen omhoog gaan, mijn geest wil zich verweren...
Nee!, geen ketting! ....alsjeblieft niet.... ik ben geen hondje, maar wanneer ik een rukje aan de ketting voel, is mijn eerste stap al snel gezet.Eerst nog wat tegensputteren, mij zo laten leiden aan een ketting temidden van zoveel mensen doet me bijna de tranen in de ogen springen van weerstand en van schaamte, maar ik weet ook dat ik mij hier straks niks meer van aantrek.. Dat ik het lopen achter Hem aan zo graag zal doen. De ketting is zo'n mooie verbinding tussen Meester en slavin…....
We komen in een ruimte waarin inmiddels al flink gespeeld wordt door de aanwezigen.Het zijn duidelijk bekenden van MrBert want de Meesteres van het stel begroet Hem onder het spel door met een knipoog. We blijven even staan kijken bij deze mensen De slaaf wordt flink aangepakt...ik hoor zijn kreunen, zijn pijn...maar zie ook zijn genot en het genot van zijn Meesteres....Ik voel de ketting aan mijn halsband trekken, MrBert draait zich om en bekijkt een kooi in de muur met spijlen ervoor....Hij grijnst naar mij, wetend hoe ik hierop zal reageren...ik schiet bijna meteen in de stress, bang als ik ben dat ik er misschien in zal moeten zitten. Als MrBert mijn gezicht bekijkt, concludeert hij grijnzend dat de mindfuck alweer prima zijn werk doet..... ik lach als een boer met kiespijn.... Stom dat ik daar toch iedere keer weer intrap. Alhoewel, misschien gebeurt het toch wel een keer en blijkt het helemaal geen mindfuck te zijn??? In mijn ooghoek zie ik ook een schandblok staan Tot mijn eigen verbazing en schande voel ik hoe mijn geest en lijf hierop reageren....ooit... .misschien... wanneer MrBert de tijd ervoor rijp vindt.
Ik volg MrBert wanneer we verder lopen, de ketting hindert mij inmiddels niet echt meer. Integendeel, ik laat mij leiden zoals het bij mij hoort. We komen weer achterin de hoek tussen bar en kleedruimte
Hier maakt MrBert het topje van mijn leren pakje los. Schijnbaar uit het niets tovert Hij nog een eind van het heerlijk Manilla touw. Hiermee maakt Hij een bondage boven en onder mijn borsten. Ohh dat gevoel!!! Dan pakt Hij nog een ander eind katoen touw .Hiermee trekt Hij eerst het midden van de touwen onder en boven mijn borsten naar elkaar toe. Hierdoor worden mijn borsten een flink eind ingeperst en de spanning in mijn borsten neemt heerlijk toe. Als Hij dan ook nog aan de zijkanten de touwens tegen elkaar aan snoert voel ik hoe ik reageer. Wat een genot om die spanning zo toe te voelen nemen. Nog is Hij niet klaar. Weer vanuit het midden trekt Hij nu een dubbel touw tussen mijn benen door aan weerszijden van mijn schaamlippen. En dat wordt op mij rug vast gemaakt .Het voelt lekker maar het effect hiervan lijkt mee te vallen. Het is niet meer dan een aangename druk en ik geniet er lekker van. Na even zo gestaan te hebben maar de Meester de haak van de ketting vast aan het touw dat tussen mijn borsten en mijn kruis gespannen is. Het voelt onschuldig zo, maar schijn bedriegt!
Als Hij aan de ketting trekt merk ik al snel dat ik ineens meervoudig gestimuleerd wordt. Niet alleen het gevoel van de bondage en de veranderende spanning op mijn borsten, maar ook tussen mijn benen gebeurt ineens een heleboel:-)
Steeds wanneer MrBert daaraan trekt...voel ik het schuren...trekken...en weer los gaan, waardoor even een opluchting. Het is heel duidelijk dat ik maar beter netjes kan volgen als MrBert gaat lopen. Hij besluit naar buiten te gaan, waar alweer wat nieuw aangekomen bekenden staan. ik voel mij enorm bekeken op deze manier. ik weet dat het er geil moet uitzien voor anderen. MrBert besluit even een praatje te maken en ik doe dapper mee, al ben ik mij er zeer van bewust op wat voor manier ik hier probeer mee te doen. Daar sta ik dan op mijn benen wiebelend om een opkomend orgasme tegen te houden Mijn borsten bloot en ingebonden, mijn armen op mijn rug en de ketting aan mijn lijf aan het koord tussen mijn benen vast. ik hoor de mensen praten en probeer zelf mee te doen, ...maar oh, wat moeilijk!!

J. zegt op een gegeven moment tegen mij dat ze vindt dat ik mooie borsten heb....meteen zijn er een paar ogen meer op mijn lijf gericht...worden de borsten van J en mij tegenover elkaar gezet en bekeken..en nu kan ik er wel om lachen..maar het eerste moment was dat wel even heel anders:-S .Eveneens wanneer mij gevraagd wordt waarom ik zo sta te wiebelen...ik moest wel om het tegen te houden, maar schaamde me ergens het zo toe te geven

Uiteindelijk gaan wij weer naar binnen....Wanneer ik zo achter MrBert aanloop, tussen de behoorlijke drukte inmiddels, voel ik mijn borsten langs de ruggen en armen van mensen gaan....om op deze manier tussen iedereen door te lopen, in de heerlijke schaduw van mijn Meester...is alweer een ongekende sensatie....ik voel hoe ik nat word...gretig word...maar blijf afwachtend.
MrBert troont mij mee naar een wat hoger gelegen zithoekje met een goed overzicht over de ruimte. Hier gaan we even zitten met wat drinken. Meester voert mij wat slokjes van mijn cola, hoe vernederend om zelfs niet zelf even te kunnen drinken maar zo is het zicht van iedereen gevoerd te worden. Maar ook heerlijk want ik was knap dorstig geworden ondertussen. Tegenover ons nog een paartje zit....genietend van elkaar....uit mijn oog hoeken bekijk ik het....en ik geniet mee...Toen ik ging zitten voelde ik het touw tussen mijn benen schuren, de druk toenemen door de beweging en met de minuut lijkt het wel of ik gevoeliger wordt. Ik voel een kloppend gevoel in mijn onderbuik en nu heb ik het helemaal moeilijk om niet klaar te komen...ik vraag MrBert om een afstraffing hiervan, ik mag immers nog niet klaarkomen....en gelukkig :-S wordt dit beloond met een paar pittige slagen van het gevlochten stroken zweep die MrBert aan zijn riem heeft hangen. Ik bedank hem.en kan weer voor eventjes een orgasme onderdrukken. Maar de pijn en de druk van het touw zetten zich al snel om in nog meer geilheid en een vreselijke drang naar mijzelf daar heerlijk ten toon te spreiden voor iedereen....hoezo sletje???
We zitten daar even en drinken onze drankjes op. Steeds krijg ik weer een slokje van mijn Meester en ook al ik begin een beetje aan dat idee te wennen, dit blijft vernederend voor mij die altijd zo zelfstandig alles doet. Aan de andere kant , kan het mij .inmiddels niet meer schelen hoe bloot of geil ik erbij zit...als mijn Meester mij geil genoeg vindt, als Hij mij bloot genoeg vindt, als Hij trots is......ben ik het ook... Dan wil ik het ook....hij weet tenslotte precies wat te doen met Zijn eigendom.....moi!
Ik mag moet opstaan en MrBert volgen....aan de ketting nog steeds....bij iedere stap voel ik nu de geilheid toenemen....ik zou nu wel op de grond willen zakken en mij helemaal laten gaan... kreunend.. kermend... klaarkomend.... maar nee....Zover laat Hij het nog niet komen. Hij helpt me het afstapje af en we lopen verder.door de ruimte. Eventjes nog zie ik de blik van MrBert naar een takel aan het plafond gaan, precies midden voor de bar, midden tussen de mensen in.... ik probeer mijn angst hiervoor uit te drukken door hem hulpeloos aan te kijken.... oh nee... dit durf ik niet..... alsjeblieft niet, MrBert????? Gelukkig,.we lopen door en komen in een gangetje tussen de bar en de twee speelruimtes in....Hier houden we stil... Meester spant en ontspant de ketting, Daardoor wordt het touw tussen mijn benen tergend aangetrokken.en weer los gelaten ..Steeds weer de ketting aanspannend en zijdelings heen en weer getrokken...zodat ik in mij kruis steeds weer op een andere plekje gestimuleerd wordt. Snel, langzaam, zacht, schokkend, gemeen, pijnlijk, heerlijk....
Denk er aan, je mag nog niet klaarkomen, hoor ik MrBert zeggen..Doe je best dat je het tegenhoudt...maar het is al te laat... ik kan het niet meer tegenhouden.... Wat de gevolgen hiervan ook zijn, het is te sterk… De sfeer, de opbouw, het touw, de ketting, Zijn blik, mijn heerlijke onmacht, mij in Zijn macht voelen, Zijn eigendom willen zijn, voor Hem werkelijk alles willen doen...het is teveel nu...en ik voel mijzelf wegzakken, dieper en dieper.....mijn lichaam kolkt, mijn heupen en kont draaien. Het geile vocht loopt al langs mijn benen en nogmaals voel ik pijnscheuten door mijn lijf trekken, Ik probeer wanhopig om een orgasme tegen te houden........maar ohhhhhhhhhhhh, Schaamteloos laat ik mij gaan, ik hoor een diepe kreun over mijn lippen gaan. Mijn lijf schokt, mijn hersens lijken te ontploffen.....ik kom gigantisch klaar......en nogmaals..... ik voel tranen opwellen, mijn keel wordt bijna dichtgeknepen door de emoties. Mijn knieen voel ik bibberen, mijn kutspieren trekken zich ongekend samen....Weer een kreun, een onderdrukte gil ontsnapt aan mijn keel.... mijn hoofd zakt voorover op de borstkas van MrBert...ik voel mij zo ver weg van iedereen..ik zweef...Hij omarmt me en zegt dat het goed is!
Wanneer ik enigszins terug kom op aarde, zie ik in mijn ooghoeken mensen zich omdraaien en kijken.Ze zijn er ongetwijfeld getuige van geweest wat er gebeurde, wat zich voltrok, maar het deert mij niet. Iedereen mag het weten, iedereen mag het zien Het is ongekend heerlijk.De ene naschok na de andere trekt door mijn lijf, zachtjes kreunend sta ik daar na te genieten en kijk weer in het gezicht van de man die zich eerder op de avond bewonderend over de Tigernail uitsprak. Hij heeft staan meegenieten....wat een geile gedachte. Hij zal vast aan mijn blik zien hoe heerlijk ik er inmiddels aan toe ben.
Dan stapt MrBert een stukje van mij af, bekijkt mij grijnzend en zegt: sta je hier nou helemaal schaamteloos tussen al die mensen klaar te komen?? Wat een sletje ben jij, zeg!!Mijn opvoeding gebiedt mij bijna te zeggen dat ik mij zou moeten schamen, mijn gevoel zegt alleen maar dat dit zo goed is. Ja, ik stond schaamteloos klaar te komen, MrBert, voor U! En het voelt zooooo ontzettend lekker, zo sletterig, zooo...zoals het hoort. Ik voel een grijns op mijn gezicht
verschijnen..lach terug naar MrBert , bedank hem.....en sta even heerlijk tegen hem aan...bij te komen.