de Bokkenrijdster

Er was eens een MrsD....evil of mind.....op een goede dag in gesprek met deze slavin...ut slavinneke deed een uitspraak, die ietwat anders in deze ‘evil mind’ bleef hangen en doorverteld werd aan MrBert.
MrBert riep de slavin ter verantwoording: “heb jij dat gezegd?” vroeg MrBert aan de slavin, die meteen onraad rook en zich probeerde te verweren tegen evil gestook.
Ut slavinneke sloeg beschaamd haar ogen neer, hapte naar adem...duwde de borsten nog even vooruit, in een poging om ehh...nou ja...en zei: “Mr...ik heb ietwat in die richting gezegd ja, maar niet precies zoals eh..uhh...*bloos* nou ja...Mr...ik heb het gezegd....*slik* ...

MrBert zou MrBert niet zijn als dit gegeven niet gebruikt zou worden om een wonderschoon scenario in elkaar te draaien.

Locatie Fetish Cafe te Antwerpen, alwaar inderdaad een bok aanwezig was in de kelder :-))

Lees mee en huiver of geniet :-)).........

Zaterdagavond.....MrBert en ik zitten in de auto, samen met Mr.R en c...we zijn allen in een goede stemming en hebben zin in de avond. Bijna bij het FC aangekomen, stopt c voor het stoplicht.......ineens hoor ik Mr in mijn oor brullen: “hee.....is dat niet MrsD en haar slaaf voor ons in de auto???”
Ik schrik me werkelijk te pletter, mijn haren (toch al niet glad naar beneden) springen spontaan de lucht in van schrik....en ik denk: oh nee...laat het niet waar zijn....ik hang vanavond :-)). De schrik is waarschijnlijk van mijn gezicht af te lezen, want als ik naar Mr kijk, zie ik dat zijn opzet gelukt is......het was maar een geintje..een kleine mindfuck om het zo te zeggen....pfttttttt.....ik stink er ook altijd weer in.
Natuurlijk weet ik dat er iets boven mijn hoofd hangt, maar om dat nu meteen vanavond ten overstaan van Mrs er ook nog bij te krijgen....of sterker nog...stel je voor dat zij zich met de straf zal bemoeien....dat ik dubbelop krijg vanavond?
Het grijnzende gezicht van Mr doet mij genoegen, heel graag ben ik het 'lijdend voorwerp' van zijn evil streken of uitspraken...al heb ik het er soms ook moeilijk mee, maar zo' n Meester gun je toch een slavin-die-steeds-weer-in-een-mindfuck-trapt ?

Aangekomen in het FC verkleden wij ons en krijg ik mijn polsboeien, enkelboeien en halsband om (hmmm..zalig), We geven de tassen af en even later halen slavin c en ikzelf wat te drinken voor onze Meesters (en we mogen ook voor onszelf wat halen, slavinnen moeten ook drinken :-) ...) Uiteraard op de juiste manier aangeboden, zoals Mr het graag heeft en ziet...en ook deze keer loer ik weer om mij heen of anderen mijn manier van aanbieden opmerken...Dit maakt mij altijd zo klein....de manier van aanbieden ten overstaan van anderen erbij....*doe toch ff gewoon, zeg ik dan tegen mijzelf...maar aan de andere kant wil ik eigenlijk niet anders* ...
Vele bekenden worden begroet, de stemming zit er in...lekkere muziek op de achtergrond, mooie locatie, passende attributen in de kelder...hmmm....
Ik vraag aan Mr of ik samen met c eventjes in de kelder mag blijven kijken, er zijn verschillende Dominanten aan het spelen met hun slaafjes/slavinnen en wij vinden het altijd indrukwekkend, mooi of geil om ernaar te kijken.
Mr waarschuwt nog even dat wij onze glazen moeten achterlaten bij de bar, aangezien dit niet toegestaan is om mee te nemen in de kelder.
Zo zitten slavin c en ik daar een tijdje te kijken en te genieten, wat te kletsen en te mijmeren, totdat MrR en MrBert ineens voor ons staan.....”Zo...zitten jullie een beetje te genieten hier?” vraagt Mr....”offuh…..zijn jullie wat aan het uitspoken?”
Bijna schiet een verontwaardigd:” Natuurlijk niet, Mr! “ mijn mond uit, maar zo natuurlijk is dat eigenlijk niet....want ergens weet ik altijd wel weer wat te doen, wat Mr reden geeft om mij eens ff flink onder handen te nemen..(Maar eigenlijk heeft Mr nooit een reden nodig, als Hij het wil..gebeurt het gewoon)

Mr.R komt bij ons zitten, ik ga maar eventjes staan....op de een of andere manier zie ik aan de rondkijkende blik van Mr dat Hij iets van plan is, dat er iets op ' touw' staat...Ik zie Hem loeren naar een bok, die vlak voor ons staat....Zijn blik vangt de mijne en ik wend snel mijn blik af....en mompel in mijzelf: “oh, hoef ik alstublieft niet in mijn blote kont over de bok te hangen....de mensen zitten zo dichtbij!!!! ik vind het zo' n vernederende houding....ik durf niet, ..ikke.... hellup!!!!”. Toch kijk ik weer de kant op van Mr,.ik zie Hem nu naar het midden van de kelder lopen, zijn blik speurend omhoog. Ik volg zijn blik en zie touwen over katrollen hangen...Mr loopt naar de bok, schuift hem onder de touwen en kijkt mij grijnzend aan.Ik wend mijn blik weer af om me niet gek te laten maken door mijn gedachten, mijn angst...een raar gevoel in mijn buik word ik nu gewaar....angst en wellust..angst en nieuwsgierigheid...angst en exhibitionisme...angst en......pfftttttttt....eng hoor :-)

Dan denk ik dat mijn slavinnenhartje stil blijft staan,....ik zie Mr een kleine kooi op wieltjes naar de bok rijden...ik vrees dat nu voor iedereen de schrik op mijn gezicht is af te lezen.....ik doe een schietgebedje om -alstublieft-niet-in-de-kooi-te-hoeven-opgevouwen-en-wel-met-mijn-hoofd-eruit-wat-vernederend-allemaal..., kijk Mr.R aan met een blik van: HELP MIJ NOU....maar meteen zie ik dat ik van hem ook geen hulp hoef te verwachten...sterker nog: hij zit mij al even grijnzend en verlekkerd aan te kijken als Mr...die nu roept: ' raven, kom maar even hiernaar toe...en neem mijn tas ook maar mee'........mijn adem stokt bijna....mijn knieën knikken eventjes....ik pak de tas en loop als een lam naar de slachtbank toe...(althans...zo voelt het op dat moment)

Ik sta voor Mr....Hij kijkt mij aan en op dat moment bedenk ik mij dat ik ontzettend van Hem hou...als ik Hem zo zie staan voor mij...word ik helemaal week :-))
“Doe je topje maar uit” zegt Mr.....nou, das gelukkig zo moeilijk niet, bedenk ik mij....en wil eigenlijk al in een handeling meteen mijn rokje uittrekken.
“Heb ik al gezegd dat dat moest?” zegt Mr nu......een beetje beschaamd om zoveel voortvarendheid (en gewilligheid.. grijns) van mijn kant laat ik mijn armen weer langs mijn lichaam vallen en kijk Mr vragend aan. Even bekijkt Hij me rustig en laat me ronddraaien zodat Hij me van alle kanten kan zien. “Ja, nu mag je je rokje uitdoen, raven” zegt Mr......grrrrrrrr.....dat wilde ik toch al doen, Mr.....

Ik moet mij omdraaien naar de bok toe...van binnen roept een stemmetje: ren weg, nu je nog kan...je gaat toch zeker niet temidden van al die mensen, onder de spotlights op die bok zitten in je blootje?????? (nou ja blootje...ik was wel een beetje gekleed he? Puh....pols en enkelboeien...halsband om....slavinnenkleding toch?)

Ik moet mijn handen voor mij uitsteken..Mr zegt: kies je A of kies je B.? Hoezo verwarring? Mijn hersenen pijnigen of het juiste antwoord te geven, maar aangezien ik niet weet wat met A of B bedoelt word...weet ik dus ook niets te antwoorden.....ik roep dan maar: A, Meester! raven handen boven hoofdDas nou jammer, zegt Mr...als je B had gekozen, had ik jouw polsen met het heerlijke touw vastgezet (mijn fetish)...nu zet ik ze met gewoon touw vast. Ik slik...en steek mijn polsen uit. Zijn handen voel ik langs mijn huid gaan...en ik voel een heerlijk kippenvel opkomen.

Mr duwt mij zachtjes naar de bok en zegt dat ik erop moet....een paar seconden willen mijn benen weigeren...zou ik wel, zou ik niet......maar ik besef meteen dat ik niets te willen heb en sla mijn been erover heen en zit op de bok. Nu ben ik zelf toch niet klein van stuk, maar zelfs mijn lange benen kunnen niet de grond raken...wat resulteert in een enigszins ongemakkelijke houding...een houding van wiebelen tussen links of rechts...beetje naar voren...(niet te ver, want auw oei...mijn piercings...) beetje naar achteren....ik begrijp dat dit ook de bedoeling is....ik word uit mijn evenwicht gebracht...

Afwachtend zit ik daar...een ongemakkelijk gevoel komt over mij heen...altijd vraag ik mij bij zoiets af ' wie kijkt er, wat denken ze, wat voelen ze erbij, hoe zien ze mij...zit ik nu voor schut of niet....wat?????

Opeens wordt het donker om mij heen.....de blinddoek gaat voor...een zucht ontsnapt tussen mijn lippen door.....een blinddoek is mijn verschuilplekje...een soort van spiegel waarin ik alleen kan kijken...maar ook iets waardoor ik mij meer kan laten dragen door mijn gevoel....en Mr weet dat gelukkig...ik ben Hem zo dankbaar daarvoor.

Ik hoor Mr naast mij bewegen en scherp mijn gehoor...hopend hieruit iets af te kunnen leiden... proberend me in te stellen op wat komen gaat. Opeens voel ik het heerlijke, ruwe, geurende touw langs mijn huid gaan....mijn lijf jubelt bijna....HET TOUW, het heerlijke touw....mijn zintuigen staan meteen op scherp....ik voel iedere vezel, iedere millimeter van het touw langs mijn huid gaan....langs mijn tepels, langs mijn borsten, over mijn rug, onder mijn armen door, over mijn armen heen...de geur ervan overweldigd mij bijna....mijn gedachten gaan meteen naar ver.....piratenschepen, ruwe zeebonken, gevangen genomen worden...owwwwwwhhhhhhh.....

Mr maakt een bondage over mijn bovenlijf, strak en zeker....ik voel het prikken op mijn huid en geniet.....langzaam begin ik een beetje weg te glijden (en ja, ook op de bok....) maar dan voel ik een ander prikken over mijn huid...iets scherps rolt over mijn armen, mijn zij, mijn rug, mijn borsten, prikkend in het puntje van mijn tepel...ik probeer mijn lijf zo te kronkelen dat ik het zo min mogelijk voel, maar mijn houding, mijn handen vastgebonden boven mijn hoofd, ongemakkelijk zittend op die bok zonder echte steun voor mijn voeten belemmert dit en geloof mij, ik heb het geprobeerd :-)) Ik denk eerst het rollertje te voelen...prikkend over mijn huid...dan voel ik het mes van Mr...scherp snijdend in mijn huid.....genot en pijn wisselen elkaar nu heel snel af....ik zou het liefste mijn huid in het mes willen drukken, mijn huid willen laten openrijten door het mes.....maar of dat nou zo' n juiste gedachte is???

Dan voel en hoor ik niets....alleen het gemompel om mij heen van de aanwezigen.....ik probeer iets van Mr op te vangen....draai mijn hoofd van links naar rechts...en een seconde slechts schiet de gedachte door mijn hoofd dat ik hier ben achtergelaten...zou Mr soms even wat te drinken gaan halen en mij hier zo laten zitten? Of is Mr bij Zijn tas bezig iets eruit te halen wat meer tijd in beslag neemt? Een beetje angstig gevoel komt over mij heen....ik voel mij al zo kwetsbaar, zoals ik nu zit....mijn naaktheid, mijn houding, mijn plek in de ruimte en nu hoor of voel ik Mr niet.....

Dan voel ik zachte handen over mijn rug gaan en de stem van slavin c in mijn oor: ' “gaat het een beetje met je? Lukt het? Zit je goed?”....Blij een bekende stem te horen, verzucht ik dat het wel gaat....meteen gevolgd door mijn opgewonden: “en ik heb het touw om” .....haar handen strelen verder over mijn rug, mijn armen....een geruststellend gevoel......Toch mis ik nu Mr om mij heen... ik kan toch niet zonder Hem? Ik krijg het even moeilijk....en slik een brok in mijn keel weg...

Weer gaan er handen langs mijn lijf, tot mijn schrik tel ik nu meer handen dan die van slavin c Het lijkt alsof ik ook Zijn hand voel, maar het zijn er nog meer! Ik probeer ze te tellen.....1, 2, 3, 4.....5.........6......??? 7 ??? 8 soms??? Ohhhhwwwwwwwwwwwwwww....ik weet niet wat mij gebeurt...ik voel vele handen over mijn lijf gaan, over mijn rug, mijn borsten, mijn armen, mijn buik, mijn dijen, mijn onderbuik....en ik weet niet waar ik het zoeken moet....de gedachte dat misschien een vrouwenhand mij dit gevoel kan geven wat ik nu voel.....opvoeding, afkeuring, maatstaven, normen en waarden...van alles schiet door mijn hoofd....dit kan ik toch niet lekker vinden....dat doe ik toch niet....dat kan toch niet....toch...niet......wel...WEL????????? Ik bemerk dat ik ergens, heel diep van binnen, het niet eens meer zo belangrijk vind of het een vrouwenhand of een mannenhand is die mij zo betast, mij dit gevoel doet oproepen......het is een hand en daarmee klaar....ik vind het lekker en denk er niet meer teveel aan....eng natuurlijk wel niet te weten wie er precies zo aan mijn lijf mogen zitten van Mr....het liefst zou ik nu mijn blinddoek voor mijn ogen wegschuiven en zo degene betrappen die mij aan het betasten zijn...maar ja, ik ben een slavin hè, en ik ben geboeid ;-)

Maar daar voel ik ineens Zijn hoofd tussen mijn armen, Zijn stem vraagt of het een beetje gaat met mij...Ik kus hem terug en fluister dat het wel gaat....ik ben zo blij Hem weer in mijn nabijheid te bemerken...en ben meteen weer gerustgesteld...wat er verder ook gebeuren zal.

Nu voel ik ook iets anders prikken op mijn huid....op mijn billen...en tegelijkertijd op mijn borst....angstige gedachten schieten meteen weer door mijn hoofd....mijn huid doet zeer....nu op mijn tepel en mijn onderrug....auw..oei....ik beweeg mijn lichaam van voren naar achteren, het scherpe gevoel te ontwijken....tis net iets TE...alleen ben ik hiermee mijzelf aan het kastijden...zelfmarteling als het ware...zodra ik naar voren schiet om het pijnlijke aan mijn rug te ontwijken, druk ik mijzelf dus juist meer in het pijnlijke voor mij...en vice versa dus....Voordat ik dat ik de gaten heb, heb ik in ieder geval de aanwezigen en Mr een leuk schouwspel gegeven.

Dan komt er een pauze, het is ineens helemaal stil, op het gekreun van een andere slavin in een aangrenzende cel na.

De handen van Mr gaan nu naar de bondage om mijn bovenlijf....ik voel Zijn handen het touw losmaken...het touw langs mijn huid glijden...een gevoel van jammer komt in mij naar boven....maar al snel voel ik hoe het touw nu mijn onderarmen aan elkaar vastzet en ook hoe mijn bovenbenen worden gefixeerd door het touw...het verbaast mij omdat ik natuurlijk niet weet wat Mr van plan is....

Ik voel mij door deze houding helemaal overgeleverd aan Mr....en geef mij ook over nu....ik voel hoe mijn hoofd wegzakt naar achteren.....Meester, neem van mij waar Je recht op hebt, gebruik mij zoals Jij wilt, geniet van mij op welke manier dan ook, pijnig mij zoveel als Jij wilt, laat mij Jou het genot geven wat Jij wilt, laat mij Jouw genot zijn.......ik ga.......en geef over........ik voel tranen wellen achter mijn oogleden...mijn keel wordt dik en ik slik een prop weg....ik voel mijn wimpers nat worden....en ga....

Opeens krimp ik ineen.....een slag van de zweep klettert op mijn rug neer..en nog een...en nog een.....het opwarmen is begonnen, denk ik. Links en rechts op mijn rug...hard en zacht, een paar snelle uithalen achter elkaar gevolgd door een paar langzame slagen.....mijn huid doet zeer.....ik merk dat ik gevoeliger ben vanavond dan anders...en ik piep zachtjes, alweer proberend de slagen te ontwijken door te bewegen.....maar dan doen mijn piercings zeer..ik ga te snel en te ver naar voren....ik pijnig mijzelf op deze manier...
Ik probeer de geur van het touw weer op te snuiven....mijn gezicht naar links en rechts draaiend langs mijn armen, steeds weer heen en weer en iedere keer weer komt er een vlaag van de geur in mijn neus...mijn hersens...mijn gevoel....het prikkelt mijn geest en mijn lijf.....totdat weer een slag van de zweep mij alert maakt op Mr...en een kreun ontsnapt aan mijn lippen...*auw*...ik wil mij niet meer verzetten hiertegen.....ik wil het ondergaan, ik wil het voelen.....en ik voel het..ik voel mij...ik voel Meester....


Het trilt nu ineens tussen mijn benen...ik hoor het..ik voel het.....koude rillingen jagen langs mijn rug....trillingen in het diepste binnenste van mij....mijn klitje wordt zachtjes gemasseerd door een klein, ondeugend speeltje. .langzaam ..langzamer ...nog langzamer?????? “Owww” hoor ik Mr zeggen.....”is het batterijtje nu toch al op???” ....Shitttttttttttt, denk ik nu.....ohhh, nu gaat het lekkere beginnen en nu doet dat &@#%*-ding het niet meer......
Vreugde wisselt nu snel af met frustratie, ergernis om mijzelf dat ik er eigenlijk niet eens voor heb gezorgd dat de batterijtjes in orde waren.....wat ben ik toch ook stom, denk ik bij mijzelf......
Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrmmmmmmmmmmmmmmmmm...hoor ik alweer en ja hoor, het trillen gaat verder....Mr heeft er zeker al een andere in gezet...*of deden de batterijtjes het soms wel???* (MrBert”nee die waren echt leeg” )....ik voel een warmte in mijn klit opkomen.....uitbreiden naar mijn onderbuik....mijn huid gaat tintelen, gloeien....mijn poriën gaan openstaan, mijn ruggenwervel lijkt wel een elektriciteitsdraad te worden, zenuwuiteinden vechten om het hardst wie prikkelen mag. Een golf zwelt in mij op, mijn ziel en zaligheid gaat uit naar Mr....weer voel ik het overweldigende gevoel van bezit te zijn, het mijzelf totaal te willen wegcijferen ten gunste van mijn Mr....neem mij, geniet van mij, hou van mij, pijnig mij, gesel mij............in mijn lijf brandt nu een vuurhaard van geilheid en genot, een storm van orgasmen woedt door mijn lijf, doet mijn lichaam kronkelen, schokken, samentrekken en klaarkomen....en komen...en komen...verschillende dingen flitsen door mijn hoofd, mijn houding, het scherpe, het harde, de handen, de zweep, mijn vernedering,mijn verwarring, mijn kwetsbaarheid.....mijn tranen...ik voel ze komen...en laat ze komen...snikken verlaten mijn keel....het wordt een beetje teveel nu....ik blijf komen, mijn geest vertrekt naar hemelse oorden....ik verlaat mijzelf om terug te komen ..later.....voorlopig zweef ik....en zweef ik....en laat ik mij gaan...

Ik hoor Mr in de verte opmerken dat mijn lijf niet stopt met golven, met exploderen, met kronkelen...en ik bemerk dat hij gelijk heeft.. Hij pakt me vast en omarmt me.. geeft me een houvast, inderdaad ik kon niet stoppen, mijn controle was weg....allang weg....gelukkig weg.....
Vaardige handen halen het touw langs mijn benen weg, maken mijn armen los en halen de boeien van mijn polsen.....”Kom”, zegt Meester.....”kom er maar even vanaf”........”ik kan niet”piep ik...”ik kan mij niet bewegen”...

Ik voel hoe Meesters schouder onder mijn arm komt, en ik voel hoe Hij mij van de bok afhaalt. Hij houdt mij vast zodat ik niet kan vallen steunt me opdat ik niet door mijn knieën zal zakken....bibberig en zwevend sta ik daar, mij van weinig meer bewust dan Meester die voor mij staat en mij vasthoudt....mijn lijf schokt nog wat na....ik leun tegen de bok aan en sta daar...te genieten...te zijn.....

Meester pakt mij zachtjes vast en doet mijn blinddoek af, ik voel hoe mijn wimpers nat zijn geworden van emotie....ik hou mijn ogen nog dicht...
Zachtjes neemt Mr mij nu mee naar een bankje, zet mij daar neer en laat mij tegen Zijn lijf aanhangen.....langzaam weer een beetje terug op aarde komend.
Handen op mijn hoofd, door mijn haar, in mijn nek, op mijn schouders, om mij heen....het zou een eeuwigheid mogen duren...zo daar te zitten en op die wolk te blijven.....

Langzaam word ik mij weer wat gewaar van hetgeen om mij heen is....het licht prikt weer in mijn ogen....mijn ademhaling wordt weer rustiger, ik ga weer gezichten zien en hoor Mr vertellen tegen anderen dat het touw mijn fetish is....dat ik daar zo van kan genieten.....en dat niet alleen...het plaatje is compleet...de straf is genot geworden...

Als ik na een tijdje weer aangekleed ben, Mr ben gevolgd naar de andere zaal, zit ik op een stoel met wat te drinken in mijn hand, Mr aan mijn zijde...bemerk ik hoe mijn bovenbenen trillen...gewoon niet lijken te stoppen met trillen...van de moeilijke houding op de bok....en de gedachte schiet bij mij naar binnen:...ben ik nu een bokkenrijdster?

En zo was het verhaal, begonnen bij de evil mind van een Mrs...haar moet ik eigenlijk ook bedanken voor het feit dat Zij een rol gespeeld heeft hierin.....de bokkenrijdster van Antwerpen........

Maar de grootste eer en dank gaat naar Mr....die van elk verhaal een successtory weet te maken.....dank je, Meester...ik hou van Je..

Uw raven.