Bettina

Deze avond mag ik weer eens naar Meester. Een beetje onverwacht. Omdat ik de andere datum niet kon en er bij hem thuis daarna schilderwerken gepland zijn. Ik was dan ook op msn vies gezind omdat ik dacht dat het wel eens niet zou lukken af te spreken en ik nog tot april zou kunnen duren.
Ik neem een lekker warm bubbelbadje en maak daarna me tas klaar. Mijn kleedje mee busje talkpoeder mijn schoenen deodorant agenda……. Oh ja nog klein kadeautje voor Meester maar heb geen inpakpapier . Even snel primitief inpakken. Klaar. Rond 16.00 uur ga ik naar het station en via Antwerpen de overvolle trein naar Rotterdam. Ik raak er aan de praat met een paar Hollandse vrouwen. Oh ga je naar Rotterdam en ik zie ze denken wel nee geen romantische afspraak.
In Rotterdam aangekomen beslis ik te voet te gaan. Lijkt wel alsof het nog verder is dan vorige keer. Doorstappen denk ik. Straks kom ik nog te laat. Maar ik red het wel heb zelfs nog een paar minuten over. Ik bel aan en ren de trap op. Meester is in de keuken. Ik ben te voet zeg ik ben al helemaal opgewarmd. Oh zegt Meester dan kunnen we de opwarming overslaan.
Ik heb gekozen voor vandaag zeg ik opgewekt. (Goede keuze nooit uistellen!)

Ik weet niet of dat een goede keuze is zegt hij streng

Hoezo?
Ik merk dat hij toch een beetje boos is. Er was geen reden om zo te doen tegen mij op msn terwijl ik volop naar een datum aan het zoeken was zegt hij. Dus 25 caneslagen! Meester probeert me te slaan op me kont maar draai me vlug om (Ik heb een ondeugende bui) Daarna zitten we even in de zetel even wat praten en een bakje koffie drinken. Kom leg je maar over mijn knie. Hij geeft me billenklets en vraagt heb je dit verdiend?? Nee toch zeg ik. Dan slaat hij nog harder en vraagt het opnieuw. Ik aai even over zijn rug. Lief toch van me Je weet dat dit niet helpt zegt hij streng. En na een tijd zeg ik ja Meester ik heb dit verdiend. Zet je maar op je knieen en je handpalmen gedraaid. Maak ik ondertussen de kamer gereed. Ik hoor Meester boven bezig en denk ach kan wel even gewoon neerzitten. Dan hoor ik hem weer naar beneden komen. Ik zet me terug netjes op me knieen en me handpalmen goed zoals het hoort.
Dat had ik niet verwacht van je wat goed zeg! Daarna gaan we naar boven. Joepie ik loop naar de trap en ga vlug naar boven. Ga jij als eerste de trap op vraagt Meester? Oei nee nee en ik laat Meester voor gaan.
Het voelt goed weer in de speelkamer te zijn. Ik ben echt dol op deze kamer en op de spulletjes die bij mijn Meester in hele goede handen zijn. Want ik ben trots op Meester zijn kennis en kunde. Ik kan niet veiliger en beter zijn. Ik kijk even rond ben dol op de zwepen en hoewel ik kledij niet zo belangrijk vind hou ik er wel van dat een zweep mooi is of iets speciaals heeft. Me jurk heeft ritsen aan de twee kanten. Meester doet ze open zo kunnen je borsten eruit hangen. Borstenfreak denk ik stiekem .( Gedachten kan hij gelukkig niet lezen;) )

Dan haalt hij klemmetjes. Weer die gemene klemmen denk ik maar hij kiest deze keer voor de iets zachtere klemmen.

Volg me maar en zorg dat ze er niet af vallen.

Ik doe me best want ik wil echt niet die gemene klemmetjes. Daarna mag het kleedje volledig uit. (Geef ik zoals altijd niks om)
Hij doet me echte politie handboeien om. Die zijn speciaal voor moeilijke gevallen zegt hij. Daarna plaats hij klemmen op mijn schaamlippen.

Oh deze vallen er veel te makkelijk af en hij haalt een paar andere.

Zo van die hele gemene klemmen. Ze doen behoorlijk pijn en ik begin alvast te zeuren. Ik wil die eraf … ze mogen eraf…

Dat zal ik wel bepalen zegt Meester. Niet jij dat weet je toch.

Ik durf me niet goed te bewegen met die dingen. Ik krijg ook nog een paar klappen in me aangezicht omdat ik brutaal bleef. Ik vind dat altijd zo confronterend. Daarna begint Meester met het aanleggen van een bondage. Armen en benen in gekruiste vorm. Je armen dat is nu zoals bij de vogeltjesdans dat ken je vast wel zegt hij. Zo heb ik je nog niet bekeken wat leuk zeg jij sletje dat je bent. Het geil loopt weer van tussen je benen zegt hij . Proef maar!! Bloos

Ik kruip rond op de grond en voel me als een militair die grondoefeningen doet. (Wat me ook opvalt terwijl ik zo over de grond kruip is de vloerverwarming.!) Ondertussen slaat hij ook met de zwepen over me rug. Tijdens het spel zal ik Meester altijd opzoeken zijn hand vastnemen beetje knuffelen.. Ik heb een aanhankelijke bui.

Vind je Meester lief ??

Ja zeg ik. Maar dat wist je toch wel al, hard lief of lief hard.

Leg je maar op de tafel op je rug. Kijk een reuze dildo.

Die past niet zeg ik! Ik hou helemaal niet van grote dildo's en trouwens ik hou ook al niet van nep zeg ik ondeugend. Nemen we volgende keer toch gewoon een paardenlul toch? Je doet toch niet aan SM met dieren merk ik op (wat ben ik toch weer bijdehand :S). Hij haalt nog wat glijmiddel en de dildo gaat zo weer een eind dieper. Dan doet hij zijn broek open. Ik speel even met zijn pik en dan zegt hij:

|Ga maar op de grond zitten meer ben je toch niet waard.

Pardon? Denk ik bij mezelf. Ach ja er komt wel wat lekkers denk ik bij mezelf . Zal er eens in rammen zegt Meester. Alsof ik dat erg vind;) Hij trekt aan mijn haar terwijl hij me neukt. Na tijdje stoppen we dan nog een knuffel Dan zegt Meester : ik had je nog iets beloofd de 25 cane slagen. Die kan ik niet meer aan zegt ik. Jawel hoor zegt Meester. Het kost me best wel wat moeite.

Handen weg van je kont straks moet ik nog herbeginnen!

Herbeginnen? Dan ga ik lopen denk ik.

Vraag de laatste maar!

En dan oef de laatste Dan bedank ik Meester zoals ik het geleerd hebt.
Daarna gaan we naar beneden nog even wat praten en iets drinken. Voel ook meteen dat me kont wel pijn doet bij het zitten. Het zal nog wel een paar dagen pijn doen en ook me schaamlippen hebben wat tijd nodig om te herstellen. Het was weer een leuke avond geweest en ik keer tevreden weer naar huis.
Onderweg krijg ik nog telefoon van me dochter geslaagd is in haar examens. Op die manier word de avond helemaal perfect afgesloten. Tevreden duik ik me bed in . Het was weer erg leuk om met je te hebben gespeeld en wil je graag nog eens bij deze bedanken.

Liefs Bettina