MrBert

Mindgame

Het begon er eigenlijk al mee dat ik me goed voelde en dat ik heel veel zin had om uit te gaan samen met mijn Meester Bert. Ik wist zeker dat hij een spel met me zou spelen, omdat dat eigenlijk altijd wel gebeurt. Vaak maak ik me daar van te voren een beetje druk om. Dan ben ik bang dat er dingen gebeuren waar ik nog niet klaar voor ben. Deze keer voelde ik me anders. Meester Bert had alles met me kunnen doen en ik had het fijn gevonden! Het vertrouwen dat ik die avond naar hem voelde was mega groot en het voelde zalig me een keer niet ergens zorgen over te hoeven maken. Ik kon dan ook heel ontspannen doen en laten wat ik wilde. De avond begon daarom dan ook heel gezellig. We kletsen met wat vrienden en drinken lekker onze drankjes. Ik sta met iemand te praten die redelijk vers is in de scene en pas voor de 2e keer in BarX is op het moment dat Meester Bert komt aanlopen met de halsband die hij mij onverbiddelijk om doet. Omdat ik juist op dat moment in gesprek ben met iemand die ik zelf niet echt kende voelde ik me direct op een hele goede manier een beetje vernederd. Ik voelde me gelijk in een diepere vorm van onderdanigheid schieten. Heerlijk was dat. Het stomme is dat ik me dan ook direct een beetje ongemakkelijk en trots tegelijk voelde. Trots dat Bert zo duidelijk laat zien aan de vreemde dat ik bij Hem hoor en onzeker omdat ik niet weet wat de vreemde ervan vindt om te zien dat ik een halsband omkrijg......
De avond gaat door.........De nagel van Meester Bert is erg in trek in ik mag daar ook vaak van genieten. Niet alleen als Meester Bert hem hanteert, maar ook tara kan er goed mee overweg.
Hoorde achteraf dat tara haar eigen nagel gebruikte….;-)


Op een gegeven moment neemt Meester Bert me mee naar het open stuk en maakt me met mijn armen boven me vast. Jeetje dit was wel even schrikken.....Hier was wel erg veel plubliek. Gelukkig stond ik daar met mijn rug naartoe. Omdat het toch al even is geleden dat dit allemaal plaatsvond kan ik helaas niet meer in detail treden wat er allemaal precies gebeurde.
Nadat hij me zo had neergezet ging hij weer gezellig verder kletsen, mij daar achterlatend. Tja sta ik dan………handjes boven mijn hoofd vastgebonden en verder niemand die zich om mij bekommert?? Dit kon naar mijn gevoel niet en ik keek onrustig om me heen om te zien of er ergens nog een greintje aandacht te winnen viel. Meester Bert zijn haviksoog heeft snel in de gaten wat ik aan het doen ben en onderneemt actie………
De blinddoek in dit geval van zwarte folie belette mij dan ook 5 minuten later dat ik nog iets zag.
Ik heb Hem al vaker verteld dat ik heel graag weer iets met folie wilde ondergaan en hij heeft mijn verzoek bij deze ingewilligd door mij een blinddoek van folie te geven. Ik vraag me ergens af of ik dit wel bedoelde...*grijns*. Natuurlijk weet Mr-Bert ook wel dat ik dit niet bedoelde maar hij plaagt gewoon erg graag en ik moet toegeven dat ik zijn geplaag heel erg kan waarderen en dat ik dat absoluut niet wil missen!! Meester Plaag dus eigenlijk :-))
Het is donker en ik probeer een gaatje licht te vinden......helaas voor mij het blijft gewoon donker!! en ik sta ineens in mijn eigen wereldje vol verwachting van wat er verder gebeuren gaat. Ik voel zijn nagel weer over mijn huid strijken en volgens mij weet ik dat het Mr-Bert is want die krast graag wat pijnlijker dan lieve tara! Hij laat me dan ook graag wat kronkelen, hij weet toch dat ik nergens heen kan....en dat weet ik ook! Mr-Bert vindt op een gegeven moment waarschijnlijk dat ik veel te gekleed sta en begint aan mijn topje te plukken. Verschrikkelijk vind ik het als ik mijn tieten zo naakt moet presenteren aan iedereen........Dat voelt voor mij erg naakt en erg kwetsbaar....... De ene keer zou ik er bijna een stopwoord voor kunnen gebruiken als ik mijn borsten publiekelijk moet ontbloten van Mr-Bert en de andere keer, zoals deze, voelde ik me er eigenlijk opgewonden van raken. Ik ben best wat kilootjes te zwaar (1,72 lang en 80 kg) en voel me daardoor dan vaak ook niet mooi als mijn grote borsten zo naakt zijn. Langzaam maar zeker schuift hij mijn topje tot over mijn borsten……..zodat deze tevoorschijn springen. Deze keer vond ik het een geil gevoel en ik kon me wel mooi voelen met mijn naakte tieten. Hahaha, misschien ook wel omdat ik nog steeds veilig met mijn rug naar het publiek toe stond.......

Even later maakte hij mijn handen 1 voor 1 los om mijn topje helemaal te verwijderen……. Lang kreeg ik niet de tijd om aan deze naaktheid te wennen, want direct daarna voel ik iets langs mijn tepels strijken. Ik weet niet meer wat het was, maar ik vermoed dat het de nagel weer is van Mr-Bert. Op datzelfde moment voel ik ook iets op mijn rug en dat wordt op zo'n manier gedaan dat ik zeker weet dat niet alleen Mr-Bert aan mijn lijf zit op dat moment..... Ik schrik wel een beetje, maar ik kan me er redelijk makkelijk aan overgeven. Ik geniet van alle dingen die ik voel. En op een gegeven moment hoor ik tara dan ook heel dichtbij tegen me praten! Volgens mij heeft ze er wel lol om als ze merkt dat ik kippenvel van genot krijg als zij me weer met haar nagel kriebelt! Meester Bert plaagt vooral mijn tepels......en ik kan niet eens weglopen....Ik voel steeds iets kouds en scherps over mijn borsten en tepels gaan. Ergens geniet ik er verschrikkelijk van........het is maar goed dat ik op dat moment niet wist dat het zijn mes was! Dan had ik denk ik anders gepiept en niet zo kunnen genieten van de toch wel scherp aanvoelende krassen die ik over mijn borsten krijg. Op een gegeven moment schuift Mr-Bert, tenminste ik denk dat hij het is, mijn rokje omhoog zodat ik in mijn blote billen naar het publiek sta. Ik voel me weer heel naakt en ik moet ook nog eens met mijn benen wijd gaan staan. Met mijn rokje omhoog geschoven en mijn benen gespreid voelt mijn kutje nog kwetsbaarder en toegankelijker dan als ik helemaal naakt zou zijn. Als ik hier weer aan terugdenk voel ik me weer geil worden! Alsof Mr-Bert het weet hoe kwetsbaar en geil ik me zo voel laat hij me ook nog even letterlijk voelen hoe toegankelijk ik ben! Hij laat mij zijn hand voelen tussen mijn benen en vergeet ook zeker niet mijn kutje aan te raken en zijn vinger dwingend tussen mijn schaamlippen te duwen om mijn klit te betasten. Hij laat mij gewoon voelen hoe beschikbaar ik ben en ook voor hem moet zijn. Dat ik er geil van word en dat ik het lekker vind is mooi meegenomen, maar in principe gaat het om Zijn genot en niet om dat van mij. Tenminste dit is dan de gedachte die door mijn hoofd speelt dat het allemaal nog een tikkie geiler voor me maakt!!!

Mijn wereld is ondertussen een compleet andere wereld geworden dan de wereld van de kijkers. Ergens heb ik dat zelf niet zo in de gaten want het is gewoon mijn wereld. Soms voel ik verwarring en wil ik dolgraag de personen die aan mij zitten betrappen. Een ander moment gebeuren er zulke lekkere dingen met mij dat ik me daaraan overgeef en geniet. Dat wil niet zeggen dat als ik op de “betrap toer” ben dat ik niet geniet! Dit geeft mij veel plezier! Misschien ook wel dat ik toch niet zal winnen! Ik voel de nagel, tenminste ik denk dat het de nagel is...tussen mijn benen en ik weet dat tie op zoek is naar het tere vlees van mijn kutje. Snel probeer ik mijn benen te sluiten om voor het gevaar te wijken! Helaas laat Meester Bert dat niet toe en duwt op het moment dat ik mijn benen sluit zijn knie tussen mijn benen. Hij dwingt mijn benen weer tot spreidstand en ik word er mega opgewonden van............ik voel hoe hij plagerig toch gaat doen waarvan ik wilde vluchten. Met kloppend hart voel ik zijn nagel mijn kutje naderen en voel hem tussen mijn lippen verdwijnen. Het is heel erg scherp en het doet eigenlijk geen pijn, maar de angst voor pijn is heel groot. Het is hard en koud en meedogenloos en ozooo opwindend!!!!! Zo lekker om je benen uit elkaar gedrukt te voelen worden door de knie van mijn Meester en zijn nagel vinger toe te laten in mijn kut.

Ik voel handen overal mijn lichaam bestrijken. Hoeveel handen?? Hoeveel mensen?? Soms 1 soms meer, soms veel meer?? Ik weet het echt niet meer. Is het een vrouw die aan mijn borsten zit.....Ergens vind ik dat wel een erg opwindende gedachte………

Ineens hoor ik weer aan zijn stem dat Meester Bert echt in de buurt is. Dat vind ik toch altijd wel het prettigst. Met hem in de buurt ben ik in ieder geval veilig!
Shit........hij heeft een ijsklontje bemachtigd. En ja hoor ik mag het ijsklontje ook voelen!! Helaas op plekjes waar ik het heel moeilijk mee heb. Want zoals velen mij zijn voorgegaan, dit was de avond dat mijn kutje kennis ging maken met een ijsklontje. Doet het pijn?? Is het geil?? Is het uit te houden?? Kan ik het wel?? Meester Bert weet op dat gebied meer dan ik. Hij eist gewoon van me dat ik mijn benen open zodat hij toegang heeft om met mij te doen wat hij wil. Ik voel het ijs tegen mijn klit en eigenlijk wil ik gillen, misschien deed ik dat ook wel....ik beweeg me wild omdat ik hiervan wil vluchten, ik wil vluchten van dit koude extreem koude gevoel, maar Meester Bert laat me niet vluchten en behendig als hij is verlost hij zijn greep niet en duwt met het grootste gemak bij dit spartelende slavinnetje het stukje overgebleven ijs in mijn kutje naar binnen. Ik sta vast en kan mezelf niet redden van het gevoel dat ik op dat moment ervaar. De pijn van de kou lijkt te veel en ik zeg dat dan ook tegen Meester Bert dat ik dit niet kan dragen, waarop Meester Bert met zovel zekerheid in zijn stem zegt dat ik dat WEL kan!!
En natuurlijk kon ik het ook! Het gekke is.......heeft Meester Bert nu echt een ijsklontje bij mij naar binnen geduwd of heeft hij mij dit alleen maar laten geloven??? Jeetje ik weet het echt niet meer! Ik weet alleen als ik er aan terugdenk dat ik iets heerlijks heb ervaren.

Op een gegeven moment is het stil om me heen. Ik luister aandachtig om te horen of ik zijn stem ergens hoor. Volgens mij wel, maar ik weet het niet zeker. Praten ze nu over mij?? Wat zouden ze zeggen?? Nog beter probeer ik te luisteren naar alles om me heen. Veel mensen en veel druk gepraat.......zijn ze me vergeten?? Dat kan toch niet? Maar het lijkt wel heel lang te duren. Meester Bert merkt dat ik alles probeer af te luisteren wat ik om me heen hoor. Hij doet nog 1 keer een folie actie……………..Een groot gedeelte van de rest van mijn gezicht wordt ook in de zwarte folie gewikkeld. Door de folie over mijn oren te doen hoorde ik niet duidelijk meer maar gelukkig bleven mijn neus en mond wel vrij! Ik kruip even in mezelf om het moment eens te kunnen beleven. Hoe ik daar sta, wat ik ervaar, het lijkt eigenlijk allemaal onwerkelijk wat ik daar aan het ervaren ben. Het voelt zo fantastisch! Ik voel me zo verschrikkelijk in mijn element! Gewoon helemaal maar dan ook helemaal te gek!! Er zijn eigenlijk geen woorden voor. Volgens mij heeft Meester Bert het in de gaten gehad dat ik even iets te veel stond te genieten naar zijn zin??!!! Want hij is weer terug en begint me los te maken. Heel teleurgesteld laat ik me losmaken en denk dat het voorbij is............Maar neeeeeee, had hij me mooi weer in de maling genomen!! Ik moest me omdraaien! Weg van het veilige gevoel dat ik met mijn rug naar het publiek toe sta, deze keer mag ik met mijn naakte borsten naar het publiek toe staan en wel met mijn handjes boven mijn hoofd vastgemaakt. Jeetje wat een toestand.......jeetje ik vind het nog lekker ook. Het geplaag begint weer! Ik weet niet meer wat er wel en niet gebeurd, weet niet meer wie wel en wie niet doet, weet niet meer hoeveel en of het een man of een vrouw is die me betast.... Vaak ben ik weer bezig met het ontdekken wie er bij me zijn, vaak ben ik bezig met het genieten van wat ik voel. Volgens mij moest ik op een gegeven moment ook nog bukken om wat tikken in ontvangst te mogen nemen. Wie sloeg mij? Mr-Bert? was het een ander? Mijn tepels worden ingesmeerd met 1 of ander goedje, ze maken me wijs dat ik vanzelf wel zal gaan voelen wat het is. En ja hoor! Op een gegeven moment lijkt het wel of mijn tepels beginnen te branden, hoewel ik het bij de ene tepel wel voel en niet bij de andere?? Ik heb ook helemaal geen munt geroken en het scherpe gevoel is ook anders, maar het is zeker aanwezig. Ik ben heel erg in verwarring en weet echt niet of ik mezelf gek laat maken……..achteraf bleek het dus ook gewoon een simpel crèmetje te zijn! Had ik me even mooi in de maling laten nemen!! Maar het gekke is dat ik mezelf zo heb laten meeslepen dat ik dus wel echt iets scherps voelde alsof er menthol olie op mijn tepels gesmeerd zou zijn. Meester Bert smeerde het ook rijkelijk in mijn kutje……omdat ik al redelijk overtuigd was van de menthol piepte ik behoorlijk. Normaal gesproken als hij daar menthol smeert doet hij dat heel voorzichtig, maar deze keer was hij zo grof aan het smeren dat ik heel angstig was voor het effect. Niets dus…… Wat heb ik me dus weer zalig in de maling laten nemen. Het is heel vreemd dat dit angst effect en de onzekerheid die ik dan ervaar als zo lekker kan ervaren maar ook als………tja angstig denk ik dat het juiste woord is. Soms vergeet ik dan ook even te vertrouwen……….
Ik weet me ineens ook nog te herinneren dat Meester Bert met iets over mijn borsten streek. Ik voelde dat hij iets aan het schrijven was, dat doet hij wel vaker met zijn nagel maar dan doet het zeer. Dit was zacht??!! Helemaal aan het eind van het spel toen ik weer mocht kijken kwam ik er achter dat er met mooie grote duidelijke zwarte letters Mr Bert op mijn tieten geschreven stond. Toen pas wist ik wat dat zachte gevoel was van een poosje geleden. Ik moest er wel erg om lachen! Het afwasborsteltje had ik volgens mij wel snel herkent, ook al noem ik het dan ook een champignon borsteltje, toen ik dat over mijn tepels voelde gaan?? Maar ik heb nooit bevestigd gekregen of ik daarin inderdaad gelijk had. Je kunt eigenlijk wel zeggen dat deze mindgame nog steeds gaande is………. Dan te bedenken dat het misschien wel langer dan een maand geleden is dat deze plaatsvond!!!!

Op een moment voelde ik iemand achter me, was het Mr-Bert, was het een ander? Was het een man achter me, zo voelde het wel en ergens hoopte ik ook op een speciaal iemand die dat was die achter mij stond. Voor mij had ik volgens mij Mr-Bert. En ineens voel ik mij tussen 2 lijven in gedrukt......hmmmmmmmm lekker!!!!!!! erruggg lekker!!!!! Ik weet echt niet meer wie het waren. Maar de combinatie van Meester Bert voor en Mark achter vond ik wel de meest ideale situatie! Ik weet ook dat Mark vaak bij me in de buurt is geweest, volgens mij is Mark vaak op zijn rustige manier tegen me aan het praten geweest. Hij was volgens mij degene die me steeds beetpakte en die ook erg lief voor me was. Maar of dit echt zo is of dat ik dit alleen maar hoopte?? ik weet het niet! In mijn fantasie wereld was hij het in ieder geval en dat maakt het tot een top fantasie in ieder geval!

Op een gegeven moment word ik naar voren geduwd en kom ik met mijn borsten ergens tegenaan. Na een strak contact voelde ik dat het ander stel borsten was waar ik tegen aan geduwd werd. Samen werden we gedwongen onze tieten tegen elkaar aan te wrijven…. Ergens wel heel opwindend, maar van wie zou dat andere stel borsten zijn?? Ineens hoor ik gegiebel….en ik weet dat het ’t lachje van connie is, ze mag van Ron niets zeggen, maar ik had haar toch al lekker herkent! En aan haar gegiebel te horen dacht ik even dat zij het misschien even ongemakkelijk ervoer als ik…….*grijns*

Een leuk spelletje was toen ik op een gegeven moment losgemaakt ben en op jacht ging naar alle boosdoeners om ze nu eens eindelijk en voor altijd te ontmaskeren. Ik zag door de folie nog steeds heel weinig. Ik kon net een klein beetje via de onderkant gluren. Helaas meisje....het is je niet gelukt hoe erg je ook je best gedaan hebt!!
Ineens hoor ik een vrouwenstem aan me vragen of ik wat te drinken wil. Ik herken de stem niet en daarom vertelt ze me ook dat ze annemieke is. Ik vond het heel erg leuk dat ze naar me toe kwam, was wel heel apart om haar op deze manier gedag te zeggenJ Heb met haar staan te praten maar het voelde heel erg vreemd! Het wijntje dat ik bestelde heeft ze me gevoerd……mijn armen waren op mijn rug vastgebonden en ik kon dus niet zelf drinken. Elke keer om een slokje vragen dus. Ik voelde me er best een beetje lullig bij, maar gelukkig reageerde annemieke heel erg tof en ze vond het helemaal niet erg om te doen.
Meester Bert is Meester Bert niet als hij niet nog eens even extra inspeelt op de wijnvoer actie die steeds plaatsvond…… Ik kreeg ineens een zoen op mijn mond………opende mijn lippen en mijn mond werd pardoes gevuld met ……….wijn!!! Eerst schrok ik heel erg, want je weet maar nooit wat je ineens in je mond krijgt gegooid…. Ik ging er trouwens van uit dat het Mr-Bert was die dat deed, maar nu ik terug denk heb ik eigenlijk geen idee of hij het wel echt is geweest………Dit herhaalde zich een aantal keren en elke keer was ik een klein beetje angstig dat ik toch iets anders in mijn mond zou krijgen dan een slok wijn…….Maar dit is niet gebeurd, maar wel lekker gemeen dat ik er elke keer een beetje bang voor moest zijn….

Uren zijn verstreken………uren waarin ik verschrikkelijk genoten heb. Ik heb denk ik elke emotie wel gehad. Ik ben angstig geweest en verward, heb lol gehad en ben heel erg geil geweest en weet ik nogal niet wat nog allemaal meer! Het was voor mij in ieder geval perfect en het was nog niet helemaal voorbij!!!!!!!
Meester Bert is me aan het losmaken en op een gegeven moment is dan natuurlijk ook de folie voor mijn gezicht aan de beurt. Laagje voor laagje sneed Meester Bert met zijn vlijmscherpe mes de folie door. Ik voelde het mes over mijn gezicht gaan. Ik durfde niet te bewegen, niet te ademen……..jeeeee wat was dit mega spannend. Ik ben er nog steeds niet helemaal uit wat dit gevoel met mij deed. Ik weet alleen dat het hele diepe maar dan ook hele diepe indruk op mij heeft gemaakt. Ik vond dat zo spannend, ik voelde er zoveel overgave bij!!!!! Echt helemaal super!!
Toen was er weer licht en ik kon dat licht echt niet velen. Ben heerlijk bij Meester Bert in zijn armen weggedoken en ben daar rustig weer tot de werkelijke wereld teruggekomen.

Toen ik weer wat helderder was ben ik met Annemieke naar het toilet gegaan om mezelf weer even wat op te kalefateren, want van mijn make-up was weinig meer over!
Op het toilet heeft Annemieke gepaard met veel lol van de letters op mijn borsten met haar oogpotlood iets grappigs gemaakt…..We hadden er echt veel lol om, maar toen Meester Bert het ontdekte was de lol voor mij snel over……. Ik mocht me even heel genant over een kruk hen bukken om mijn billen aan te bieden voor een gepaste straf……….AUW!!!
Ik weet het, ik had ut verdiend, maar ut deed wel pijn………

De terugweg naar huis heb ik Ron & connie en natuurlijk Meester Bert nog proberen uit te horen wie er allemaal waren en wat ze allemaal gedaan hadden, waar ze geen van allen op wilde reageren…….Ik was laatst nog bij Ron waar het gesprek ook weer op deze mindgame kwam en hij vond dat ik er maar gewoon van moest genieten zoals ik het heb ervaren…….grrrrrrrrrr
Bij Meester Bert kom ik ook geen stap verder…….GRRRRRRRRRRRR

The mindgame still goes on and on………………………