MrBert

Een andere nieuwjaars receptee

Het was die avond behoorlijk koud buiten en daarom had ik over mijn outfit een jasje en een rokje aangetrokken. Ondanks de drukte op het redelijk vroege tijdstip dat we in Bar X aankwamen was het binnen nog best fris.
Daarom vroeg ik ook aan Meester Bert of ik mijn jasje en rokje nog even mocht aanhouden. Dit vond hij een prima idee en zei mij dat hij me wel een seintje zou geven als hij het tijd vond worden dat ik me mocht ontdoen van mijn warme kleding. Ik vond het verschrikkelijk lief van hem dat ik niet onnodig kou hoefde te lijden en begon ontspannen aan het begroetingsrondje. Aan de andere kant vond ik het wel jammer dat ik me nog niet in mijn leuke lakbody mocht vertonen, want ik voel me daar erg goed in! Ik hoopte dan ook maar dat ik snel het sein zou krijgen. Ik sta gezellig met een vriend te praten op het moment dat Meester Bert ineens weer ten tonele verschijnt. Hij liet mij weten dat het tijd was! Direct voel ik me op een hele prettige manier gespannen. Blij, maar verward, omdat ik mijn reactie op zijn manier van handelen niet verwacht had liep ik ietwat onzeker naar achteren om aan de opdracht gehoor te geven. Ik dacht nog even terug aan die blik in zijn ogen en de manier waarop hij tegen me gesproken had, terwijl ik me ontdoe van mijn jasje en rokje. Dat zalige onzekere gevoel komt op dat moment nog sterker bovendrijven. Eindelijk sta ik daar dan in mijn slavinnen tenue en voel me dan ook helemaal Zijn slavin!
Dit betekent niet dat ik me alleen maar onderdanig naar hem zal gedragen. Op de een of andere manier wordt mijn ondeugendheid dan ook direct aangewakkerd. Ik ben bang dat ik de prijs voor de meest brave slavin nooit zal winnen?!

Toen we met vrienden stonden te kletsen kreeg ik op een gegeven moment de opdracht van hem om drankjes te gaan halen en ik liep braaf in de richting van de bar, waar ik ttegen een goede vriend aanliep. Ik bleef gezellig kleven, geen notie meer gevend aan mijn opdracht. Na een tijdje zie ik iets bewegen in mijn ooghoek en kijk die richting op. Oeps!! Ik kijk rechtstreeks in het gezicht van Meester Bert (dat overigens boekdelen sprak!) Hij stond daar met 1 arm leunend op een tafeltje mij strak staat aan te kijken. (zag er overigens erg goed uit! *grijns* ) Ik voel direct wat hij bedoelt en excuseer me naar mijn kletsgenoot en ga direct drankjes halen. De vriend met wie ik stond te praten wist ook onmiddellijk wat er aan de hand was en had hierin de grootste schik. Terugkomend met de gewenste drankjes op het blad zij ik na even gewacht te hebben nogal verontwaardigd tegen Meester Bert of hij zelf zijn drankje niet even van het blad kon pakken…… FOUTJE!!! Ik kan niet eens uitleggen wat voor blik hij me op dat moment gaf, maar het schaamrood trok mij aardig hoog op toen hij me liet beseffen dat ik hem probeerde te commanderen. Daarna heb ik iedereen maar op de nette manier van drankjes voorzien!

Ik had polsboeien om moeten doen en deze werden aan elkaar vastgezet. Why?? Just for fun! That’s the way Masters are! Heerlijk vind ik dat altijd. Maar aard van mijn beestje is erg ongeduldig en ik vond het tijd voor wat actie. Ik bekeek de duo musketon en kondigde aan dat die toch makkelijk los te krijgen moest zijn. Direct voegde ik daad bij woord. Toen Meester Bert in de gaten kreeg wat ik aan het proberen was liet hij me meteen streng weten dat dit niet mocht. Plop!! Na zijn opmerking had ik het voor elkaar. Ik was weer los. Maar de blik die ik van hem kreeg deed mij wensen dat ik mijn polsen netjes aan elkaar had laten zitten…. Eigenlijk schaamde ik me een beetje, omdat ik niet naar hem geluisterd had en natuurlijk protesteerde ik door te zeggen dat ik er niets aan kon doen en dat hij te laat was…... Natuurlijk trapte hij daar niet in en was het mijn eigen schuld dat hij mijn polsboeien daarna onverbiddelijk met slotje aan elkaar vastzette zodat ik deze echt niet meer los kon peuteren. En geloof me, tijdens zijn toilet bezoek heb ik het echt geprobeerd…! (sorry Meester Bert!)

Meester Bert was wat te eten gaan halen. Op zijn bordje lag ook een hoeveelheid fruit. Ik kreeg een druif in mijn mond van hem en ik kon het niet nalaten tegen hem te zeggen dat zo’n druif tenminste een knevel in mijn maat was. De gemene grijns op zijn gezicht vertelde me op dat moment niet veel goeds. Hij prikte met zijn vork in een ander stukje fruit en stopte dit in mijn mond. Hmmm lekker dacht ik nog, maar toen ik kauwbewegingen wilde gaan maken verbood hij me dat direct. Ik mocht alleen maar fruit hapjes aannemen maar absoluut niet kauwen. Op een gegeven moment stond ik met een uitpuilende mond vol met fruit en wenste op dat moment een echte knevel! Hij bekeek mijn gezicht en moest er heel erg om lachen. Ik schaamde me alweer, zeker toen hij anderen begon te vertellen waarom ik er met volle wangen bij stond. Het leek wel of iedereen me op dat moment aan het uitlachen was. Zelfs de gasten aan andere tafeltjes was het niet ontgaan wat Meester Bert met mij deed. Gelukkig wist ik ook wel dat het niet echt uitlachen was van anderen, maar het juiste effect werd zeker bij mij bereikt. Ik voelde me heeeeel klein! Toen Meester Bert zag dat ik het echt benauwd begon te krijgen mocht ik gelukkig kauwen en slikken. Ik was blij dat het voorbij was, maar Meester Bert vond dat ik het nog wel een keertje mocht ondergaan……. Dank U wel Meester Bert GRRRRRRrrr!!

Toen werd het tijd dat ik met Meester Bert mee “mocht” naar de kelder.!

Dit maakt mij altijd een beetje zenuwachtig en ik wilde een beetje tegenstribbelen. Maar ik wist van tevoren dat dit weinig zin had. Hij heeft zo wie zo al, hoe brutaal ik ook ben, een natuurlijk overwicht op mij, dat er toch wel gebeurt wat hij wil! En braaf ga ik naar beneden. Achterin lijkt het druk bezet maar op het bed waar hij met mij naar toe wil zijn alleen maar kijkers. Hij heeft deze verzocht het bed vrij te maken voor het spel en daar sta ik dan tegenover mijn Meester.
Het was aardig druk en ik kon me niet zo goed concentreren. Dit had hij in de gaten en liet me naakt voor hem gaan staan. Ik moest langzaam rondjes draaien, terwijl hij een tralalalalala wijsje neuriede. Jeetje wat voelde ik me ongemakkelijk, maar ik moest me wel heel erg op hem concentreren, want ik kreeg ook nog aanwijzingen welke kant ik op moest draaien. Toen hij me ook nog een speeldoosje noemde voelde ik me helemaal klein en vernederd. Wat had ik de behoefte om verschrikkelijk te grommen op dat moment!!! Daarna moest ik op handen en knieën op het bed gaan zitten en natuurlijk met mijn benen gespreid! Ik wist dat iedereen die achter mij stond zo mijn kutje in kon kijken en voelde me heerlijk naakt! Ik kreeg een paar knijpers op mijn schaamlippen. Dit vind ik een erg lekker gevoel, zeker omdat deze knijpers geen echte pijn doen. Daarna pakte Meester Bert een zweep en begon mijn billen en rug lekker op te warmen. Af en toe liet hij de zweep ook tussen mijn benen terechtkomen, wat een extra sensatie gaf omdat de knijpers op mijn schaamlippen zaten. Na deze zalige opwarming werden de knijpers verwijderd en ik moest me omdraaien en op mijn rug gaan liggen. Meester Bert bond mijn armen aan weerszijden boven mijn hoofd aan het bed vast. Daarna waren mijn benen aan de beurt die ik moest spreiden zodat hij zo ook aan de zijkant van het bed kon binden. Natuurlijk moest ik even aan Meester Bert laten zien dat ik mijn benen best nog aardig kon bewegen. Geen probleem natuurlijk voor hem! Zonder pardon bevestigde hij het touw ook op kniehoogte aan mijn benen om ze daarna goed strak aan de zijkant van het bed te binden. Toen kon ik echt geen kant meer op en voelde me op een zalige opwindende manier machteloos aan hem overgeleverd! Dat ik zo met mijn kutje bloot te kijk lag gaf mij geen schaamte gevoel, maar een verschrikkelijk opwindend gevoel omdat ik wist dat iedereen vrij mijn kutje in kon kijken!

Meester Bert maakte de toegankelijkheid tot mijn kut nog wat groter door Amerikaanse klemmen op mijn schaamlippen te plaatsen, welke mij behoorlijk pijn deden. Deze waren zo gevoelig dat ik er helemaal stil van werd. Ik wist op dat moment niet of ik het wel vol kon houden, maar wilde niet toegeven aan de pijn. Meester Bert bevestigde touwtjes aan de klemmen welke weer aan de enkelboeien werden bevestigd, waardoor mijn kutlippen naar buiten werden getrokken en ik daar geheel bloot tentoon gespreid lag. Ik voelde me verrukkelijk naakt en de pijn die ik voelde van de klemmen voegde bij aan de sensatie die door mijn lijf ging! Elke beweging die ik daarna maakte trok mijn kutje nog verder open en voerde de druk ook op bij de klemmen. Schaamteloos, weliswaar stilletjes, lag ik verschrikkelijk te genieten. Meester Bert had dit snel in de gaten en vroeg mij of ik het lekker geil vond zo met mijn benen wijd te liggen en voor iedereen goed zichtbaar. Hij sprak naar mijn idee veel te luid en het schaamteloze gevoel verdween als sneeuw voor de zon. Wat had ik graag weg willen kruipen en wat voelde ik me nog meer opgewonden worden omdat ik helemaal nergens, maar dan ook nergens naartoe kon! Een zaligmakend gevecht in mijn hoofd ontstond en dit zorgde ervoor dat ik steeds verder wegzakte. Meester Bert was zich daar geheel van bewust en pakte zijn mes om mij eens de heerlijke rillingen te bezorgen. Ik wist door mijn blinddoek in eerste instantie niet wat ik voelde, maar toen ik vermoedde dat het een mes was werd ik toch wat angstig. Het koude staal voelde ik op een gegeven moment zelfs op het tere vlees van mijn geheel opengesperde en onbeschermde kutje en ik kon niets anders dan proberen mezelf te beschermen! Ik wilde me bewegen en mijn benen sluiten maar ik lag helemaal vast en elke beweging deed de klemmen strakker en pijnlijker om mijn schaamlippen trekken. Daarna voelde ik het mes over mijn onderbuik krassen. Een mooie B pronkte daar dan ook nog een poosje! Daarna was de zweep aan de beurt en ik kreeg ook weer een heerlijk pak slaag op zo’n manier dat hij zeker wist dat ik niet stil kon blijven liggen! Pijn en een verrukkelijke geilheid vochten in mijn hoofd om de eerste plaats! Het vreemde is dat zonder de pijn de enorme opwinding niet had kunnen bestaan. Soms is dat nog best verwarrend voor mij. Ik kan me er ook nog niet helemaal aan overgeven, maar ik weet zeker dat ik dat ga leren!


Meester Bert had de zweep inmiddels verwisseld voor een plumeau en dat ding geeft ook altijd het gewenste effect. Mijn huid iets gevoelig na de zweepslagen nu gestreeld door de zachte kietelende plumeau! ZALIG!! Maar wederom kon ik niet stil blijven liggen en pijnigde mezelf door mijn bewegingen met de klemmen die nog steeds strak mijn kutlippen niets lieten bedekken! Meester Bert vond het voldoende en bevrijdde me van de touwen. Als laatste vroeg hij mij of ik het prettig vond dat hij de klemmen verwijderde met een gemene grijns. Enthousiast riep ik jaaaa! Maar direct daarna neeeee!! Want ik besefte ineens ook dat klemmen verwijderen geen pretje was! Meester Bert sprong direct in op mijn tegenstrijdige reactie en begon mij nog meer in verwarring te brengen. Hij besloot een dealtje met me te maken. Hij zou gaan tellen en ik zou ja zeggen wanneer hij de klem kon verwijderen. Hij weet ook altijd wel iets te verzinnen zodat het net lijkt alsof je, je zelf aan het pijnigen bent, waardoor het altijd zo moeilijk wordt om of ja of nee te zeggen. Ik was op dat moment eigenlijk zo in verwarring gebracht door hem dat ik alleen nog maar ja’s en nee’s kon roepen zonder dat deze eigenlijk ergens op sloegen. Ik kan het me niet echt herinneren maar volgens mij vond hij dat wel een heel prachtig gezicht. Als ik er nu weer aan terug denk hoe verward ik was en hoe verschrikkelijk lekker ik dat vond, vind ik het allemaal nog maar een beetje raar. Maargoed de klemmen zitten er nog steeds en hij vertelde me ook dat als ik te lang zou wachten met hem bedanken na het verwijderen van een klem dat hij hem direct weer terug zou plaatsen. Nu weet ik niet meer of ik na het verwijderen van de 1e klem te lang heb gewacht met bedanken of hem met een net iets te verwijtende stem heb bedankt. Dit is nl. iets waar ik erg goed in ben ;-) Maar als resultaat kreeg ik hem zoals hij beloofd had netjes terug op mijn schaamlip. Slik!! Daarna verwijderde hij op de afgesproken manier de tweede klem en na een pijnlijke kreet van mij wist ik hem op de juiste manier en in een acceptabele tijd netjes te bedanken…..geloof ik…??!! Ik kreeg hem in ieder geval niet terug!


Toen die andere klem ook weer verwijderd was, was ik best heel erg opgelucht, want die krengen hadden een goede partij pijn gegeven. Door mijn opluchting voelde ik mij zo brutaal als de neten! En dat liet ik merken ook! Ik heb zelfs een keer gevloekt! Inmiddels was er wat publiek bij gekomen dat zich ook een klein beetje met het soms nogal wat luidruchtige spel ging bemoeien. Tegen Meester Bert werd gezegd dat ik wel een hele brutale slavin was en dat ik nog heel veel moest leren. Prachtig vond ik dat en net zoals Meester Bert graag gebruik maakt van publiek doe ik dat ook! Maargoed puntje bij paaltje heb ik een flink en verdient pak slaag van Meester Bert te pakken gehad. Geen twijfel mogelijk dat Meester Bert mij wel klein krijgt!

Meester Bert is zelf nogal sportief en ik mocht wat sit-ups voor hem doen. Ik schaamde me dood! Ik had al een andere keer push-ups moeten doen die ik niet voor elkaar kreeg. Smekend probeerde ik hier nog onder vandaan te komen maar onverbiddelijk als hij is moest ik gewoon gehoorzamen. Voor elke sit-up die ik niet correct uitvoerde zou ik een tik op mijn tieten krijgen. De eerste poging verprutste ik grandioos en moest ik netjes mijn tieten aanbieden voor de 1e straftik. Beschermend sloeg ik mijn armen voor mijn borsten, waarop Meester Bert streng reageerde en dreigde met verdubbeling van tikken als ik niet deed wat hij me opdroeg. Langzaam haalde ik mijn armen weg en mijn borsten voelde verschrikkelijk naakt en kwetsbaar, maar ik vond het ook geweldig opwindend om mijn borsten op die manier aan te bieden zodat hij ze kon pijnigen. Ik durfde Meester Bert ook niet meer in zijn ogen aan te kijken toen ik de eerste tik van hem ontving. Meester Bert weet ook dondersgoed hoe hij moet slaan, want de volgende sit-up die ik deed kon zijn goedkeuring wegdragen. De volgende mislukte weer en moest ik weer een tik incasseren. Uiteindelijk had ik dan toch het aantal sit-ups eruit weten te persen en was ik erg opgelucht dat dit voorbij was. In mijn hoofd had ik al besloten om thuis vaker deze oefeningen te doen, zodat ik de volgende keer zonder pardon aan zijn opdracht zou kunnen voldoen. Stiekem moest ik inwendig grinniken als ik me zijn verbaasde gezicht erbij voorstelde als ik ineens zonder problemen de push- en sit-ups zou kunnen doen. ?

Na nog een partij heerlijke slaag in ontvangst genomen te hebben, die ik natuurlijk wederom verdiende door mijn brutaliteiten vond Meester Bert het genoeg en besloot mij geblinddoekt mee te nemen. Ik moest van het bed af komen en hem volgen. Ik was als de doods dat hij me op een stoel zou zetten zonder zitting maar met zo’n verschrikkelijke paal in het midden…. Dus ik wilde absoluut niet mee! Maar eenmaal bij de plek des onheils aangekomen commandeerde hij me dan ook dat ik moest gaan zitten. Shit! Ik kon niet anders dan hem gehoorzamen en zakte langzaam met mijn billen omlaag. Tot mijn hele grote opluchting kwamen mijn billen op een stoel terecht met een matje! Jeetje wat was ik opgelucht. Meester Bert heeft thuis ook een matje waar ik wel eens voor straf op moet zitten en dan ben ik alles behalve blij. Maar nu bleek dat het matje waar ik op terecht was gekomen bijna strelend aanvoelde, hihihihihi Zelfs toen Meester Bert bij mij op schoot kwam zitten! Daarna mocht ik mijn billen gaan bekijken in de spiegel, maar omdat het behoorlijk donker was zag ik niet zoveel. Meester Bert zag een bekende toeschouwer aan wie ik mijn billen mocht laten zien…… Dit was natuurlijk ook weer niet mijn bedoeling en deed net of ik het helemaal niet erg vond om mijn billen door een ander te laten keuren. Maar grote mond als ik af en toe heb, ik vond het helemaal niks!! Toen ik terug kwam zat Meester Bert op het bed en hij had weer zo’n heerlijk akelige grimas over zijn gelaat. Hij vertelde me ook op een heel plagerige manier dat hij iets zou gaan doen en dat hij zeker wist dat ik dan direct zou weten wat hij wilde dat ik zou uitvoeren. Mijn nieuwsgierigheid was direct geprikkeld en wachtte vol spanning af wat hij zou gaan doen! Hij opende zijn mond en hoogst verontwaardigd hoorde ik hem weer dat tralalalalala wijsje zingen. Braaf maar vol schaamte draaide ik de rondjes om mijn eigen as en hoopte dat hij heel snel zou stoppen. Hij wist dat ik dit vreselijk vond en daarom had hij verschrikkelijk veel lol!
Gelukkig liet Hij me niet te lang zo draaien en hierna mocht ik hem op mijn knietjes bedanken en mocht ik lekker even in zijn armen kruipen!!!! :-)

Naschift Mr-Bert,

Een goed begin is het halve werk en dit was zo'n perfect begin:-)
Het was ook voor mijzelf een heerlijk nieuwjaars receptie waar ik met veel plezier aan terug denk en daar heeft avalanche veel aan bijgedragen xx