Mijn eerste keer

Na zeker een half jaar over en weer mailen tussen mr. Bert en ik. Kwam het uiteindelijk tot een ontmoeting op donderdag 27 december.

Jeetje, wat was ik zenuwachtig. Ik had er pijn in mijn buik van en heb wel tien keer met de telefoon in mijn handen gestaan om mr. Bert af te bellen. Mijn vriend kon mij wel weer geruststellen met de woorden: dit is toch wat je wilde? En je hebt hier al zolang naar uit gekeken, ga maar want je krijgt spijt als je niet bent geweest. En ja hij had gelijk, dit was iets waar ik al zolang naar verlangde, over fantaseerde en vooral heel graag wilde.
De avond naderde, toch maar iets eten, kreeg het amper door mijn keel, maar met een lege maag zou ook geen succes zijn dacht ik. Toen voor de kledingkast gestaan, zeker alles is er een keer uitgekomen en aangeweest. Nee, dat was het ook niet.
Mr. Bert had als opdracht gegeven iets sexy, maar dat hij wel alles kon controleren. Tja, korte rokjes, niet echt de tijd van het jaar zeg maar. Maar dan kon hij wel alles zien. Ik heb uiteindelijk maar gekozen voor een kort rood geruit rokje met een sexy zwart truitje en toch (tegen beter weten in) een panty aangedaan. Ik had helaas geen kousen! En nu als de wiede weer de douche in en mezelf even lekker opfrissen.
Ik was aangekleed en wel en stond maar te wachten totdat het tijd was op te gaan. Heen en weer lopen door huis. Nog een sigaretje opsteken. Even op de bank zitten.
Het was ondertussen tijd om weg te gaan. Ik moest nog tanken, en bedacht me wat de mensen wel niet moesten denken. Ik had zo het gevoel alsof mensen het aan mijn gezicht konden zien wat ik van plan was of waar ik heen ging. Een beetje gegeneerd rekende ik af en voelde de jongen achter de toonbank naar me kijken terwijl ik met grote passen de winkel uit liep.
Zo, ik zat veilig in de auto. En nu met een steen in mijn maag richting Rotterdam. Onderweg belde mijn vriend nog om te vragen wat ik aan had getrokken en om me veel plezier te wensen.
Eenmaal aangekomen stond ik met trillende knieën voor de deur. Ja het was niet niets, zomaar bij een “vreemde” man thuis. Mr. Bert ving me op in de gang en zag blijkbaar aan me dat redelijk nerveus was. Hij kuste me gedag en ging me voor de woonkamer in. Wil je koffie?? Ja hoor lekker, maar mijn maag zei van nee! Ik liep een beetje rond in de woonkamer en bekeek de gigantische kerstboom. De woonkamer was gezellig. Ik nam plaats op een van de banken en wachtte geduldig op mijn koffie. Elke keer met de vraag wanneer HET zou beginnen in mijn hoofd. Mr. Bert kwam met de koffie binnen en ik nam de beker in mijn hand, om toch maar iets te doen te hebben.
Ik had gelezen dat je niet met je benen over elkaar mocht zitten en dat probeerde ik dus ook niet te doen. Ik wilde absoluut mijn best doen voor mr. Bert. Wilde een goede sub zijn en worden! Ik voelde mr. Bert z’n ogen over mijn lijf gaan en voelde me daar hoogst ongemakkelijk bij. We kletste een beetje over van alles en nog wat en daardoor begon ik me al meer op mijn gemak te voelen. Ja, van heel die enge man was niets waar. Mr. Bert is een lieve zorgzame man, daar kwam ik al snel achter. Hij probeerde mij echt op mijn gemak te stellen. En dat waardeerde ik enorm.
Mr. Bert vroeg me of ik kousen of een panty aan had. Ik had een panty aan. Ja, ik wist het dat dat niet goed was, maar de kou trotseren zonde iets aan mijn benen was teveel van het goede. Dus ik maar even op de gang mijn panty uit doen.

Ongemakkelijk kwam ik terug de woonkamer in.

Ik moest voor hem gaan staan. Mr. Bert bekeek mij van alle kanten en ik voelde zijn handen over mijn blote benen.
Pff, dat was eng en ongemakkelijk. Hij begon mij uit te kleden. Maar de luxaflex was nog open?? Nee, hoor straks ziet iemand mij van de overkant! Jeetje, dat gaat hij toch niet menen. De tram rijdt ook langs en als die straks weer komt dan zien al die mensen mij hier in de woonkamer staan.
Ik probeerde diep adem te halen. En dat idee uit mijn hoofd te zetten. Ik ben helemaal niet preuts, ga naar het naaktstrand en zo, dus dit was niks. Ik mocht gelukkig mijn lingerie aan houden. Dat viel dan wel weer mee.
Na een grondige inspectie, waarin de zenuwen weer de hoofdrol speelde, moest ik naar boven.
Blijf maar even voor de deur staan, ik kom je halen. Ik hoorde mr. Bert rommelen in de kamer en vroeg me sterk af of dit wel een goede beslissing was. Ik kon nu nog snel weg rennen. Nee, Angelique je gaat dit gewoon doen, sprak ik mezelf toe. Met mijn ogen dicht leidde mr. Bert mij de kamer in.
In de kamer mocht ik mijn ogen openen en even rond kijken. Bij het openen van mijn ogen, zag ik een kamer waarin alles netjes gerangschikt was. Pff, wat een attributen allemaal. Nee, toch dit was niet waar. Alles waar ik over fantaseerde hing, stond of lag in die kamer. Het was er heerlijk warm en er stond een heerlijk muziekje op.
Ik moest voor de spiegel komen staan en naar mezelf kijken terwijl ik een halsband om kreeg. Jeetje, dat was een raar idee en gevoel. Mr. Bert leidde me rond in de kamer aan de halsband en liet me onder de haken die aan het plafond hingen staan. Ik kreeg pols en enkelboeien om en mijn handen werden aan de haken bevestigd. Mijn armen werd boven mijn hoofd getakeld en daar stond ik dan. Ik moest mijn benen uit elkaar houden, want ja mijn meester moest over bij kunnen. Na meerdere keren mijn benen weer bij elkaar gedaan te hebben vond mr. Bert het tijd om mij maar een beetje te helpen en er een spreidstang tussen te zetten. Zo dan was dat probleem ook opgelost. Terwijl ik daar hing hield ik mijn ogen stijf dicht, zodat ik mezelf maar niet in de spiegel hoefde te zien. Heerlijk vond ik dat, ik hoefde mezelf niet te kwellen door in de spiegel te hoeven kijken.
Ik hoorde mr. Bert  rommelen, mijn hart sloeg over, oké nu gaat het gebeuren. Ik hoorde een zwiep door de lucht. En nee, mr. Bert streelde mij over mijn lijf, deed langzaam mijn slipje naar beneden. En wat was ik al nat geworden, ik voelde het vocht eruit lopen. Hmm, jeetje wat mr. Bert wel niet denken van mij. Zijn handen gleden over mijn lijf richting mijn geile kutje, hij speelde even met mijn klitje en voelde het vocht. Plagend even met mijn klitje spelen en daarna weer op houden. Het gevoel wat door mij lijf gierde was overweldigend. Kort daarna kreeg ik mij allereerste zweepslagen. De eerste slag viel wel mee, dacht ik, de daarop volgende werd al erger en harder. Maar ik wilde me niet laten kennen. Nee, ik zal dit met opgeheven hoofd doorstaan. Mr. Bert vroeg me wat ik als slaaf te zeggen had. Ik wist dat hij bedoelde dat ik hem moest bedanken voor de slagen, maar ik kreeg het niet over mijn lippen. Ik kan toch geen dank je wel meester zeggen. Mijn handen in de boeien werden ondertussen al een beetje gevoelloos en begonnen te tintelen. Ik had het zelf niet eens goed door, maar mr. Bert lette goed op mij en maakte mij snel los. Kom maar even op je knieën voor me zitten. Kom maar even over de knie, ik wurmde me over de knieën van mr. Bert en voelde geheel onverwacht zijn hand met harde klap terecht komen op mijn billen. Au! Dat deed behoorlijk pijn. En nog een en nog een! Hmm.. eigenlijk best lekker. De klappen werden afgewisseld met een streling over mijn vurige billen die ondertussen al behoorlijk begonnen te tintelen. Dank je wel, meester voor dit genot, ik hoorde het me zeggen, maar de woorden kwamen niet uit mijn mond. Uiteindelijk durfde ik het toch te zeggen. En bedankt hem. Ja, hij gaf me dit genot. Heerlijk, die handen over mijn billen, die tinteling die je voelt tot diep in je lijf.