MrBert en raven, 4e spel

Het is alweer even, maar vrijdag eindelijk weer naar MrBert en raven toe. Eindelijk mijn nieuwe jurkje showen. Ben benieuwd hoe het zal gaan, het is al even geleden en dan is de pijn meestal moeilijker te verdragen.

Ik trek het jurkje aan. Thuis trek ik er al de aandacht mee, als ik naar mijn auto loop. De achterbuurman vind dat ik zo maar eens langs moet komen van de week en het doet hem wat.... Als ik in Rotterdam ben en naar het huis loop, dan zie ik dichtbij een terras.. ik hoor allemaal geluiden en denk dat ze het over mij hebben. Ik loop tenslotte met een megakort jukje en hoge hakken. Gelukkig nog wel een bloesje veroveraar, omdat ik de jurk niet helemaal dicht krijg zelf.

Als ik de trap oploop, begroet ik raven, ze maakt mijn jurkje helemaal vast en geeft een complimentje. Zelf heeft ze ook een heel mooi jurkje aan! Ook MrBert is erg tevreden en dat is leuk om te horen! Als ik wil gaan zitten ben ik me er overbewust van dat ik op de grond moet gaan zitten. Ben erg bang dat ik gewoontetrouw op de bank zal gaan zitten, maar gelukkig denk ik er keurig aan. Al is het wel wennen om met die hakken op de grond te gaan zitten, ze zijn zo hoog. Gelukkig lukt het allemaal.

We praten een tijdje over van alles en  nog wat en dan is het zover. Raven en ik mogen naar boven. Ik vraag eerst nog of ik even naar de wc mag en dat mag gelukkig. Eenmaal boven doet raven de halsband en polsboeien om en daarna gaan we goed staan, maar kletsen nog even over welke zweep het engste is/. Een beetje gespannen allebei, in afwachting van MrBert. Maar hij is ons opnieuw voor... Streng kijkt hij raven aan en die vertelt dat we allebei nog aan het kletsen waren. Wat natuurlijk ook zo was. Dus verdienen we straf. Bovendien krijgen we allebei ook nog straf omdat we de afgelopen periode ons niet altijd aan de afspraak hebben gehouden om te sporten.

MrBert loopt naar het rek en pakt een paar groene tepelklemmen. Loopt er dreigend mee naar raven, die terugdeinst. Dan komt MrBert naar mij toe en vertelt ondertussen aan raven dat ze dan andere krijgt... oei, ze krijgt direct spijt. De groene doen in het begin wel aardig zeer hoor. Ben het nog niet gewend dat ze zo straks komen. Ze worden natuurlijk stevig aangedrukt. Oei! Maar ook opwindend.... Daarna pakt MrBert twee klemmen en loopt weer naar raven. Deze zien er nog gemener uit. Ben eerlijk gezegd blij dat ik die niet op hoef. Vooral de tweede ziet er verschrikkelijk uit, als een soort klem en hij wordt steeds nog vaster gezet. Ik kan het niet aanzien, hij lijkt me verschrikkelijk!

Weer andere klemmen, blauwe klemmen om op raven kut te doen, opnieuw breekt het zweet me uit.  Raven kreunt ook al een beetje, maar lacht als ze erachter komt dat Mr hem aan haar piercing heeft gehangen. Daarna komt hij met dezelfde klem naar mij toe. Ik zie er een beetje tegenop. Ben bang voor de pijn. Hij vraagt of hij ze dan bij raven op wil zal doen... een gemene vraag, ik durf zelf niet zo goed, maar wil het raven ook niet aandoen. Dan zeg ik dat ze wel bij mij erop mogen. Het voelt venijnig, maar is ook wel te doen. Ondertussen doen mijn tepelklemmen meer pijn. Gelukkig blijft de klem op mijn kutje niet lang, MrBert haalt hem er af en hangt hem weer op. Dan komt hij met een ding naar raven en duwt het tegen haar kutje aan. Zo te zien en merken is het wel erg lekker, want ze kreunt en kronkelt al snel. Gelukkig voor haar, mag ze snel klaarkomen!
Dan is het mijn beurt en krijg ik e staaf tegen me aan. Nieuwsgierig, heb dit nog nooit meegemaakt.... ooooooh wauw, wat is dit lekker zeg!!! Ik sta the shaken, zoo lekker is dit. Maar als ik vraag, mag ik niet klaarkomen!! Hihi. Oké...

Dan gaan de klemmen er wee af, eerst bij raven en daarna bij mij. De eerste doet venijnig zeer en ik moet echt even diep ademhalen. De tweede is nog lastiger, ik ben er bang voor en trek me terug, waardoor het juist nog meer zeer doet. Oei!!

Daarna komt de bank meer in het midden van de kamer en ik mag voorover buigen. Ik krijg een flink aantal tikken tegen mijn billen en het gaat snel. De eerste keer ben ik vergeten mee te tellen!! :S als hij even wegloopt vervloek ik mezelf, wat dom van mezelf!!! Dat had ik kunnen weten.  Gelukkig voor mij, vraagt hij er niet naar...  Dan begint hij weer te slaan. Het gaat stevig en snel, maar het is wel heeeel erg opwindend, vooral als hij direct erna heeeeel zachtjes over mijn gloeiende billen streelt!  Volgens mij doet hij hetzelfde bij raven, maar ik weet het niet zeker.

Dan mag ik gaan liggen op de tafel. De kaarsen staan al een tijdje te branden en ik heb al mijn grote mond vervloekt!!! Oh jee... waar begin ik aan?!?!?! Ik lig daar op tafel en geef me over, laat ze bezig zijn met mij. Mijn benen worden vastgebonden en daarna wordt ik met plastic (tape?) met mijn hoofd vastgemaakt aan de tafel. Het voelt heeel erg intens en bijzonder. Net alsof ik nu echt met sm begin. Moeilijk onder woorden te brengen, maar het maakt erg veel indruk om daar zo vast te liggen!! Ook onder mijn hals komt een strook tape. Deze ziet behoorlijk straks, dus ik moet goed opletten met ademen. Mmm, heerlijk voelt het zo.

Dan..... het kaarsvet... De eerste keer voel ik het nog niet eens als zodanig. Pas als het begint te stollen heb ik door dat het kaarsvet is. Het is megaaaa opwindend en qua pijn is het goed te doen. Daarna is het bij elke keer wat moeilijker hoor. Jeetje, wat dubbel. Het is zoo heerlijk en geil  en tegelijk doet het ook wel zeer. Volgens mij strelen ze me tussendoor ook even. OP een gegeven moment gaan ze lager en lager, op mijn buik, benen en kutje. Vooral op mijn bovenbenen is het errug gevoelig.!! mijn kutje valt verrassen genoeg weer mee.

Opeens voel ik heerlijk koel geblaas tegen mijn kutje en het is zo opwindend dat ik er bijna van klaarkom. Zalig zeg! Ik kronkel en kronkel. Mmmm. Dan gaat het kaarsvet even weer door en dan wordt er weer geblazen, maar deze keer is het koud! Ik  denk dat ze een ijsklontje in mijn kutje hebben gedaan. Veel later hoor ik dat het pepermuntolie is, maar dat weet ik dan nog niet. Het is eerst heeeeel erg lekker, maar hoe langer het duurt, hoe zeerder het doe en dit een pijn waar ik moeilijk mee om kan gaan. Gelukkig mag ik heerlijk klaarkomen, maar ook daarna gaat het blazen nog door en het doet zo zeer. Ik zit heel dicht tegen een time-out als het gelukkig al stopt.

Daarna hoor ik ze praten, hoor ze zeggen dat ze weg gaan naar beneden (als ik het goed heb gehoord), ik vind het eng. Hoe lang zal ik hier dan moeten blijven liggen, ik kan niets.... toch heb ik het gevoeld at ze niet echt zijn. Dat is ook zo, want na een poosje schud het bed heel heftig, net alsof MrBert raven aan het neuken is...

Mijn voeten worden weer losgemaakt en mijn hoofd ook. Het was wel heeeel intens hoor dat plastic maakt het nog intenser. Merk ineens dat ik een beetje weg gezweefd ben, is wel een heerlijk gevoel hoor!
Ineens merk i dat raven al weg is. De tafel wordt naar beneden gezet en MrBert en ik vrijen nog even heerlij. Het is heeeerlijk om hem in me te voelen, dat is uiteindelijk het allerlekkerste!! Hihi. Mmmm. Opnieuw komen we samen heerlijk klaar!

Jurkje weer aan, boeien mogen nog even om blijven. We gaan naar beneden. Ik bedank raven. We praten weer een poosje na, hebben het over straf. Ik krijg de belofte dat ik volgende keer sowieso 1 minuut te voelen krijg wat mijn straf zal zijn als ik niet genoeg sport, ik moet het zelf onthouden en erom vragen, anders word het meer... en krijgt raven ook nog straf. Oh oh, dat wil ik niet.... Dus maar heeeeeeeeeeeeeeeeeeel goed onthouden.

Obdertussen mag ik mijn straf direct al ervaren, het is een groen stukje kunstgras.... oh jeeee..... jemig. Wat is dit gemeen zeg. Onvoorstelbaar hoeveel pijn dit doe. Het is het moeilijkste wat ik tot nu toe heb gehad. De minuut lijkt een eeuwigheid te duren!!! Pff het wil maar niet omgaan. Eindelijk is het voorbij en mag ik eraf. Maar zelfs als ik zit, blijf ik dat matje voelen... :S jemig zeg!!! Onvoorstelbaar! Ik zal echt iet vergeten om goed te sporten!!!

Ik moest mijn regels nog opnoemen, na een beetje hulp van raven in het begin, wist ik het gelukkig aardig goed... viel me alweer mee.

We kletsen nog een poosje, maar ik ben zo ver weg dat het niet verstandig is om heel lang te blijven nog... MrBert geeft toestemming om te mogen gaan. Ik moet hem bedanken en zijn voeten zoenen, wat nog onwennig is! Daarna neem ik afscheid, worden de boeien los gemaakt en ga ik weer.

Thuisgekomen stuur ik nog een sms, en slaap binnen een paar minuten....mmmm.. wat heeerlijK!