2e keer Amanda

De bel gaat en amanda komt naar boven. Ze is mooi op tijd en ik schiet vlug de keuken in om voor koffie en thee te zorgen.
Meester begroet amanda en gaat met haar zitten. Ik kom erbij wanneer de koffie en thee klaar is en we kletsen wat met elkaar. amanda heeft enkele dagen tevoren (met toestemming van Meester) een mailtje van mij gekregen met daarin de opdracht om iets lekkers voor Meester te kopen. Ze zou vandaag toch al gaan winkelen om wat lingerie te kopen, dus kon ze deze opdracht mooi erbij doen. Ik had haar ook gemaild dat ik zou aangeven wanneer zij het lekkers mocht aanbieden bij Meester, uiteraard op een passende wijze. Ik knik haar toe en glimlach naar Meester. Heel passend gaat zij door de knieen om het aan te bieden bij Meester..."dit is een klein kadootje voor U Meester, alvast voor de fijne avond". Meester opent de zakjes en knikt instemmend: "Nou, dat is zeker lekker. Dat heb je goed uitgekozen, amanda. Dank je wel"
amanda kijkt mij aan en ik geef haar een knipoog 'Goed gedaan, meissie'.
Dan vindt Meester het tijd voor amanda om haar nieuwe corseletje eens te showen en zij mag haar blouse en rok uittrekken.
Trots staat zij voor ons en haar handen kriebelen wat langs haar benen. Een beetje zenuwachtig lijkt ze toch wel te zijn, hihi.
De vorige keer had amanda al wat geexperimenteerd met make-up, wat haar leuk stond. Voor deze keer mag ik van Meester wat meer make-up bij h aar opbrengen. Immers, amanda bleek al een sletterige kant te hebben dus mag dat best wat benadrukt worden. Ik klieder er lekker op los en laat haar het resultaat in de spiegel bekijken. "Oh ja, dat ziet er wel mooi uit zeg, raven."
Jammer dat haar blosjes zo snel weg zijn, dat staat haar best goed.
Ik schenk nogmaals wat te drinken in en vraag ondertussen ook nog even toestemming aan Meester om naar het toilet te gaan. Straks zijn we in de speelkamer bezig en kan ik niet zomaar om onderbreking van het spel vragen, dus beter nu te gaan. Het mag gelukkig.
Op een gegeven moment zegt Meester dat het tijd wordt om naar boven te gaan. Hijzelf heeft de verlichting al aan gedaan en mijn taak is het nu om amanda mee naar de speelkamer te nemen en beiden een andere houding aan te nemen dan de vorige keer. Boven aangekomen doet amanda nog snel haar schoenen uit en ik doe haar de pols- en enkelboeien aan. Ik bedenk wat Meester leuk zou vinden om aan te treffen bij binnenkomst en mij lijkt het wel een goed idee om amanda met haar buik tegen het kruis aan te zetten. Haar handen vastgemaakt boven haar hoofd, blinddoek om en een lekker zweepje in haar mond gehouden. Haar tieten heb ik uit haar corsetje gehaald, zodat die meteen zichtbaar zijn. Ik hoop dat het Meesters goedkeuring kan wegdragen en ga zelf geknield op de grond zitten naast het kruis, mijn hoofd en handen op de grond voor mij.
We wachten totdat Meester de kamer binnen zal komen, maar dat blijkt nog even te duren. Iedere keer wanneer ik denk Meesters voetstappen op de trap te horen, schrik ik op en zeg "Oh, daar komt Meester!" Maar nee, het blijkt gestommel bij de buren te zijn. Ik bedenk mij dat het misschien best wel vermoeiend kan zijn voor amanda om een tijdje met haar handen boven het hoofd te staan en sta weer op. "Ik draai je even om, amanda. Ik ben bang dat je misschien last krijgt van je handen dus ik zet je met je rug tegen het kruis en jouw handen zet ik wat lager vast". Weer ga ik op de grond zitten in dezelfde houding en weer wachten we beiden gelaten op de komst van Meester.

De deur gaat open en we houden onze adem in. Wanneer ik mijn hoofd iets optil, zie ik de voeten van Meester naderen. " Hou je hoofd naar beneden, raven!" Oei, Hij berispt mij nu al, dat zal wat worden.
"Zo, dat is een leuk gezicht zeg. Een slavin geblinddoekt aan het kruis en nog een zweep in haar mond ook! Kijk haar nu eens staan zeg, dat vind je vast wel spannend he?" Wanneer ik stiekem naar rechts kijk, zie ik Meesters voeten en Hij loopt nu naar een rek aan de wand. "Ik zal je eens vastzetten met touw aan het kruis, amanda. Stevig vastzetten!" Ik hoor Meester bezig zijn met het touw en wanneer ik denk dat Hij klaar is, kijk ik vragend naar Hem op en hoop ik op te mogen staan. Mijn knieën gaan protesteren namelijk. Het mag en ik doe meteen een stapje naar achteren om amanda aan het kruis te kunnen bekijken.
Haar haren door de war door de blinddoek, het zweepje nog in haar mond, de klemmen op haar tepels en nu ingesnoerd door het touw. De bofferd! Meester pakt nu het zweepje uit haar mond en begint met rustige slagen haar buik, borsten en kutje te bewerken. Soms hard, soms zacht...maar vooral lekker plagend. Ze schrikt af en toe wat en verliest dan bijna het kettinkje wat in haar mond zit. Het kettinkje wat de tepelklemmen met elkaar verbindt en ze toegeschoven kreeg van Meester. Maar het gaat goed, zie ik. Meester wenkt mij om het kettinkje nu in mijn hand te nemen en dat doe ik meteen. Zachtjes trek ik eraan, wat omhoog en omlaag terwijl Meester haar borsten nog verder bewerkt met het zweepje. Af en toe stopt Meester Zijn vingers even in amanda om er daarna aan te ruiken... ze is uiteraard geil en Meester geeft mij de opdracht even een handdoek onder haar gespreide benen te leggen tegen het druppen :-) Na nog wat tikken met de zweep en het plagen met de tepelklemmen maakt Meester haar nu los en ik mag helpen.
De bondagebank wordt nu dwars in de speelkamer gezet en amanda en ik moeten hier overheen liggen. Meester pakt een plaque en legt de manier van tellen uit. Elke bil die geraakt wordt, krijgt een eigen puntenaantal. En zelf bijhouden, anders wordt er overnieuw begonnen. Linkerbil: één Meester! Rechterbil: één Meester! Linkerbil: twee Meester! Bij amanda: Linkerbil: eh..één Meester! Linkerbil: twee Meester! Rechterbil: drie Meester! FOUT!!!! Meester begint weer overnieuw, net zolang totdat zowel amanda als ik het precies goed doen. Dat komt wel aan zeg, mijn billen gloeien als ik-weet-niet-wat! Vervolgens pakt Meester nu de zweep Royal Blue. Die naam heb ik mogen verzinnen en past goed bij deze zware, blauwsuède zweep. Hij deelt royale slagen uit met een flink geluid en kan blauwe plekken achterlaten ook. Meester is aardig aan het slaan hiermee en af en toe komt de lucht uit mijn longen, vanwege de zwaarte van de zweep. Ook bij amanda hoor ik gezwoeg en af en toe gesteun, maar ook gekreun. Ik hoor de zweep nu weggelegd worden en Meester staat ineens voor ons, wanneer hij zijn gulp openknoopt. Met een brede glimlach stopt Hij zijn pik nu in mijn mond en ik begin lekker te zuigen. Maar als ik net lekker bezig ben, wordt deze alweer uit mijn mond gehaald en verschijnt deze nu aan de lippen van amanda. Ze zuigt em gulzig naar binnen en pijpt wellustig. Wel een geil gezicht, als ik zo naar rechts kijk :-). "Voldoende voor nu. Ik ga wat van jouw strafpunten afrekenen, amanda. Je had 17 strafpunten staan en die krijg je met de cane. Ik kan deze gebruiken om te verwennen, maar ook zeker om te straffen en dat ga je nu voelen. Ben je er klaar voor, amanda?"
Ik bedenk mij nog 'wanneer ben je nu echt klaar voor een cane?', maar wordt alweer opgeschrikt wanneer ik amanda de eerste cane-slag in ontvangst hoor nemen. Maar meteen krijg ik ook een slag met de cane en dat terwijl ik niet eens straf had staan!?
Ik zeg maar even niets, omdat ik afwacht wat Meester hiermee bedoelen zal. Bij de derde cane-slag die ik ook ontvang, piep ik even en zeg "Meester, ik heb toch geen straf staan? En ik krijg wel slagen met de cane?"
"raven, als ik je wil slaan met de cane dan heb ik daar geen reden voor nodig. Je krijgt ze gewoon, begrepen?"
"Ja Meester" *en hier moest ik even heel erg mijn woorden inslikken*
Meester slaat tot 10 strafpunten, de rest blijft nog uitstaan van amanda's straf. Ik hoor aan amanda's geluiden dat ze het er flink zwaar mee heeft. Ze had de cane immers nog nooit gevoeld en ik hoorde dat Meester behoorlijk hard sloeg op haar billen.
We moeten nu opstaan beiden en Meester draait de bank een kwartslag, terwijl ik de opdracht krijg om hierop plaats te nemen. Meteen krijg ik ook een blinddoek voor en maakt Meester mijn onderlijf vast met steenkoude kettingen, brrrrrr. Ik lig alweer te piepen en jammeren dat die kettingen zo bere-koud zijn, maar ik moet niet klagen, aldus Meester :-) Mijn handen worden boven mijn hoofd vastgemaakt aan de haken in de bank en ik wacht maar af wat er gebeuren gaat.


Zachte handen strelen nu mijn lijf en ik voel dat deze van amanda zijn. Voor mijzelf is het altijd even wennen aan vrouwenhanden, zeker als ik deze nog niet goed ken. Ik ben gelegenheids-bi, denk ik. Maar ze streelt heel zacht, ook tussen mijn benen en ik merk aan haar bewegingen dat zij het ook erg prettig vindt. Nu voel ik haar warme natte tong tussen mijn benen en ze zuigt voorzichtig aan mijn clit. Moet ook wel voorzichtig, want de piercings in mijn buitenste pretlippen zitten er nog niet zo lang.
Wanneer amanda haar handen en tong heeft laten gaan over mijn lijf en tussen mijn benen, denk ik te mogen opstaan van de bank maar Meester zegt dat ik nog moet blijven liggen. Ik hoor wat geritsel op de achtergrond en ik krijg vaag de lucht van de lucifer in mijn neus. Op het moment dat ik aan kaarsen denk, voel ik een eerste gloeiendhete druppel op mijn lijf vallen. Auw zeg, dat doet zeer! Nog één en nog één, meer zelfs. Ik kronkel in de kettingen op de bank, zeker wanneer enkele druppels in mijn liezen vallen. Ik vloek inwendig en hoop dat Meester genieten zal van mijn gekronkel. Toch maken al die gloeiendhete druppels kaarsvet bij elkaar dat ik geniet, dit ook omdat ik zo heerlijk vast lig. Weer handen op mijn lijf, maar nu om het gestolde kaarsvet van mijn lijf te schrapen. Ook al zo'n heerlijk en apart gevoel, jammie! "Blijf nog maar even liggen, raven. Ik ga amanda eens in een mooie bondage zetten". 'Goed Meester, ik blijf wel heerlijk liggen hier met dat zalige gevoel' denk ik en geniet ook inderdaad hiervan. Uiteindelijk is Meester klaar en Hij haalt de blinddoek weg bij mij en maakt mij los. Wanneer ik weer sta ik de speelkamer, kijk ik naar amanda die zichzelf al uitgebreid staat te bewonderen voor de spiegel. Het ziet er zeker prachtig uit ja en altijd ook weer wat vreemd. Een lijf in touw gesnoerd, borsten vooruit priemend en touw tussen benen door, het blijft een mooi maar ook hard beeld voor mij. De blinddoek gaat weer voor bij amanda en ze wordt door Meester voorover op de bondagebank gezet. Meester kan Zijn pik nu zo naar binnen scrollen, zoals Hij dat zelf graag noemt :-) Ik hoor amanda kreunen wanneer Meester haar in snel tempo neukt en al snel krijgt zij het verlossende 'ja, je mag klaarkomen nu'. Zo zeg, amanda komt heftig klaar en Meester glimlacht zeer voldaan en met geile pretoogjes.
De bondagebank wordt nu wat verlaagd en Meester trekt wat kleding uit, waarna Hij zelf op de bondagebank gaat liggen.
Meester knikt naar mij en ik mag doen wat Meester en ikzelf vanmiddag besproken hadden. Namelijk amanda met haar mond naar Meesters pik dirigeren, zodat ze Meester heerlijk kan pijpen en ik haar met Royal Blue in de juiste maat kan houden.
Het is heerlijk om te doen zo, amanda slaan terwijl ze Meester moet pijpen in een goed tempo. Dat dit tempo juist is, blijkt uit het feit dat Meester al vrij snel opdracht geeft te stoppen, want anders 'gaat Meesters kanon schieten'.
Vervolgens zegt Meester mij boven Zijn hoofd plaats te nemen, wijdbeens. amanda mag op Meesters pik plaatsnemen en zodoende nogmaals genieten hiervan. Het is een kreunen, stoten en hijgen van jewelste in de speelkamer, die zaterdagavond.
Op een gegeven moment mag ik van Meester af stappen en ga naast de bondagebank zitten, zodat ik Zijn pik in amanda kan zien stoten. En stoten is het zeker, want met een luide kreet komt Meester meesterlijk klaar. Dat is nog eens klaarkomen, zeg!
amanda mag nu van Meesters pik af en naast Hem komen zitten op de grond. Ik bekijk het met een brede grijns, omdat ik zie dat mijn Meester zo ontzettend genoten heeft en zo hoort het!

Soms is het moeilijk voor mijzelf wanneer Meester met een andere slavin speelt, erbij of apart. Maar het voldane gezicht wat Meester hierbij heeft is voor mij onbetaalbaar en dat is helemaal goed!
Meester en amanda: dank je wel voor de bijzondere avond.

 

 

Wil je weten hoe amanda het ervaren heeft klik dan hier.