De SM kamer van MrBert

Je bent dus nieuwsgierig geworden naar mijn SM speelkamer.

Ik ben eind 2018 verhuisd van Rotterdam naar een buurgemeente.
Daar moest natuurlijk een nieuwe speelkamer worden ingericht maar nu op zolder dus met een schuin dak.

Dit geeft natuurlijk ook weer andere mogelijkheden en beslist ook een andere sfeer.
Ik vind het in ieder geval een smakelijk geheel geworden

Hieronder zie je een foto van de nieuwe SM kamer.

Sm kamer overzicht

 

 

De vitrine kast met het metalen speelgoed.

 

Sm kamer overzicht

 

Na meer dan 20 jaar opbouwen van de oude kamer. Was deze helemaal klaar. Zover ben ik nu nog niet het is werk in uitvoering en er zijn nog wat zaken die ik ga doen .
Ook in deze kamer is er een vochtdichte vloer in gekomen met vloerverwarming.
Sinds kort heb ik ook weer een elektrische takel aan een steigerbuis constructie. Dat was wel even goed puzzelen maar het resultaat is er naar.
Binnenbkort zal ik ookfoto';s maken van de andere kant van de kamer en deze plaatsen.


De sfeer in de kamer wordt natuurlijk niet alleen bepaald door alle speel materiaal en meubilair, maar wordt toch ook voor een groot deel bepaald door gepaste verlichting en de juiste muziek.

 

Op de foto links (genomen in mijn oude speelkamer) ben ik bezig om wat spullen op te ruimen die ik mee had genomen naar één van de party's. Het is altijd weer even kiezen wat ik mee wil nemen. Het liefst zou ik natuurlijk alles mee willen nemen, maar dan moet ik wel een grote tas mee sjouwen. Daarmij wordt het spel natuurlijk niet bepaald door de speeltjes, al helpen die wel, maar vooral door de interactie tussen dominant en onderdanige

Rechts staat een foto van de vitrine kast voornamelijk electro speel materiaal zoals een violet wand en electro stimulatie kasjes.

Aan mijn voetenZou Blinddoekjij hier zelf eens willen spelen?
Als je een mail stuurt krijg je in ieder geval een antwoord van me. Wie weet mag jij hier op je knieen gaan en krijg jij dan deze blinddoek op.