De SM kamer van MrBert

Je bent dus nieuwsgierig geworden naar mijn SM speelkamer.

Hieronder zie je een paar panorama foto's van de kamer.

Door op de foto te klikken kun je deze in volle grootte bekijken.

Sm kamer overzicht

 

 

En hier onder nog een foto vanuit een andere hoek genomen.

Sm kamer overzicht

 

Ik ben al meer dan 20 jaar geleden begonnen met het opbouwen van deze kamer. Zo is er een vochtdichte vloer in gekomen met vloerverwarming.
De sfeer in de kamer wordt natuurlijk niet alleen bepaald door alle speel materiaal en meubilair, maar wordt toch ook voor een groot deel bepaald door gepaste verlichting en de juiste muziek.

 

Op de foto links ben ik bezig om wat spullen op te ruimen die ik mee had genomen naar één van de party's. Het is altijd weer even kiezen wat ik mee wil nemen. Het liefst zou ik natuurlijk alles mee willen nemen, maar dan moet ik wel een grote tas mee sjouwen. Daarmij wordt het spel natuurlijk niet bepaald door de speeltjes, al helpen die wel, maar vooral door de interactie tussen dominant en onderdanige

Rechts staat een foto van de vitrine kast met voornamelijk metalen spelmateriaal en electro materiaal zoals een violet wand.

Aan mijn voetenZou Blinddoekjij hier zelf eens willen spelen?
Als je een mail stuurt krijg je in ieder geval een antwoord van me. Wie weet mag jij hier op je knieen gaan en krijg jij dan deze blinddoek op.