Uitnodiging

 

Machteloos sta je daar,
andreas kruis mrbert geblinddoekt en je handen vast .
je buik trekt samen van spanning en lust.
Verlangend naar wat komt !

De zweep op je billen, een streling?
Mijn Tigernail krassend over je rug?
Mijn plagende vinger langs je klit ?
Of rol ik jouw tepels stevig tussen mijn vingers?

Je hoort mij mij lopen
je oren volgen waar ik ga.
Je hoort me iets pakken maar wat?
Verlangend hou jij je adem in,

dan plotseling . . . . . . . . .

 

Jij leest bovenstaande stukje, voelt het kriebelen en bent ouder dan 30 ? Dan zou ik zeker even reageren.

Wie ik ben?
MrBert de 50 gepasseerd en een ervaren dominant die al langere tijd aktief is met BDSM. Ik heb door de jaren met diverse onderdanige vrouwen gespeeld, een aantal voor een langduriger SM contact of een serieuze D/s relatie. Anderen voor een paar keer SM spel/sessie of soms alleen voor een eerste kennismaking met BDSM. Dit uiteraard altijd met aandacht en respect en wardering voor de onderdanige. Ik schrijf hier bewust spel/sessie want wat bij de ene persoosn alleen een spel is kan voor de ander heel veel dieper gaan en dat doet de benaming spel dat geen recht.


Ik heb best een goed figuur en ben 1m83 lang met een verzorgd uiterlijk. Daarbij ben ik gelukkig getrouwd en dit is iets wat je zult moeten accepteren en ook respecteren. Wij zijn beiden dominant maar dat belemmert ons gelukkig niet omdat we elkaar de vrijheid geven om beiden ook één op één met onze 'onderdanen' te spelen. Ik kan daarom regelmatig op doordeweekse dagen afspreken voor een sessie/spel hier in de SM kamer.

Daarom moedig ik je als onderdanige vrouw ook beslist aan om te reageren. Als de klik er lijkt te zijn kunnen al snel afspreken voor een leuke / spannende kennismaking.
Het doel is dan bij voorkeur om met regelmaat te spelen en dat je eventueel mee gaat naar sommige van de spannende feestjes die we bezoeken. Waarbij jíj dan uiteraard mijn sub mee mag.

Als het ook met ons beiden klikt is er eventueel spel met ons samen mogelijk. Wij kunnen namelijk ook heel goed samen met een onderdanige spelen. Maar dan moet dat wel voor Bondage handenieder goed voelen!

Verder ontmoeten we graag leuke SM geïnteresseerde stellen voor spannende avonden/nachten. Sexueel zijn we beiden flink actief en zoals uit de omschrijving al blijkt zijn we niet jaloers of eenkennig en we leiden daardoor ook een swingend leven, waarbij we beiden grote interesse in en behoefte aan SM hebben.

We kennen beiden het klappen van de zweep en weten deze gepast te hanteren. Verder is er gelukkig ook nog veel meer dan alleen zwepen en slaan. Dus zijn we ook lekker actief met allerlei andere facetten van SM zoals bondage, klemmen, orgasme beperking, vernedering en electro.

SM vertaal ik graag naar met Spelen met Macht en is voor ons een combinatie van streng en teder, hard en zacht, waarderen en vernederen, plagen en verwennen en dit alles op basis van wederzijds respect, vertrouwen, gevoel en vriendschap. Dit allemaal uiteraard binnen het kader van de gemaakte afspraken en zeker in het begin met gebruik van een stopwoord.
Hier thuis hebben wij een door mijzelf ingerichte SM kamer waar ondermeer alle dingen die je op deze site kunt zien te vinden zijn, dus: takels, kruis, rubber bondagebed, bondagestoel, zwepen, bondage- materiaal, klemmen, gewichten, vibrators e.d. voor een spannend en opwindend SM spel. Verder vinden we beiden ook latex erg lekker en kunnen genieten van een lekker nat en glibberig spel.

 

Wat ik graag op mijn weg ga vinden?

 

GevoelVaste slavin(nen) voor mij, MrBert, alleen. Dit voor spel met mij samen in onze spannende SM kamer . Eventueel later ook gezamenlijk party bezoek met mogelijk spel.

Leuke stellen voor gezamenlijk spel op spannende avonden en gezamenlijk party bezoek.

Denk(en) jij/jullie je hierin te herkennen, mail dan gewoon eens. Wij bijten niet zomaar en staan open voor uitwisseling van gedachten over zo'n bijzondere vriendschap/relatie.

Ook als je nog geen ervaring hebt of tot nu toe alleen gefantaseerd hebt, kun je gerust reageren. Ik wil je graag in deze vorm van sex en erotiek introduceren. En als het dan tot een ontmoeting komt wil ik alleen of wij samen je met alle plezier en veel begrip je eerste ervaringen op laten doen. Wij vinden het namelijk heerlijk om een slavin/subje in deze mooie wereld binnen te leiden:-)

Heb het lef en reageer snel,.

Mr_Bert

 


 

Wij zijn eventueel ook te benaderen via SDC (MrBertRraven )


Helaas zijn er mensen die zich voor mij uitgeven, stuur me bij twijfel gerust een mailtje.